Hos Designerlys.dk kan man trygt og frit handle, hvis man søger kvalitetsrigtige designerlamper, bl.a. fra mærker som Louis Poulsen og Bestlite. Lamperne sikrer en klassisk stil i dit hjem, med lampedesigns der aldrig går af mode.

Louis Poulsen lamper

Designerlys.dk udbyder både deres lamper online og i deres fysiske butikker, hvor man bl.a. finder Louis Poulsen lamper og Bestlite lamper. Lamperne fås i utallige former og farver, der giver dig rig mulighed for at på en lampe til at passe ind i dit hjem. Se eventuelt det store udvalg på www.designerlys.dk. Louis Poulsen lamperne tilbydes i de klassiske designs såsom AJ, PH, Collage og Enigma. Louis Poulsen lamperne tilbydes i bredt sortiment af lamper indenfor standerlamper, pendler lamper eller væglamper. Det giver dig mulighed for at få de klassiske detaljer bragt ind i alle kroge i dit hjem.

Bestlite lampe i klassisk design

Udover de klassiske design som Louis Poulsen lamperne giver, tilbyder Designerlys.dk også klassiske designs fra brands som Bestlite. Bestemt Bl 1 lampen fra Bestlite har været banebrydende i mange hjem, da den hjælper med en klassisk og stilet indretning i dit hjem. Bestlite lamperne fremstilles i dag både med porcelæn og metalskærme, som giver dig en funktionalitet man kan holde af. Bestlite lampen er fremstillet af fleksible dele, der giver mulighed for at dreje lyset i alle retninger. Bestlite lamperne kan monteres på både vægge, gulv eller i loftet, som du eventuelt kan se på www.designerlys.dk. Den klassiske Bestlite lampe tilbydes også i utallige farver og kontraster, som giver dit hjem den stemning det fortjener.

Besøg www.designerlys.dk allerede i dag, hvis du ønsker moderne men klassisk lys i dit hjem. Det er om det enten gælder et ny gulv, væg eller loftslampe, så finder du det i Designerlys. dk’s sortiment.

Læs videre