Hos CitySwingers som har beliggenhed i København på Sjælland, findes Skandinaviens mest besøgte swinger klub, med over 20.000 medlemmer. Klubberne byder på over 50 forskellige events hver måned, så der altid er noget der kan vække din interesse, som fx swinger sex eller lignende.

Bliv introduceret til swinger sex

Hos CitySwingers i KBH, findes der mange forskellige frække lege, bl.a. swinger sex. Klubben byder på et godt personale og frække gæster, der alle er kommet for at udfordre deres seksuelle lyster og ønsker. I swingerklubberne er der mulighed for swinger sex, i de lækre og ugenerede lokaler. Swinger sex er til både singler og par, der ønsker at prøve nye erotiske sexstillinger. Udover swinger sex, byder klubberne på en masse forskellige events hver måned, såsom tantra, fælles spisning, vin smagning, gb set ups og meget andet. Alle eventsne foregår i trygge lokaler, hvor at et sikkert miljø er en af hovedprioriteringerne på klubberne. Læs mere om swinger sex og klubbens muligheder på www.swingeren.dk.

Sex klubber med frivilligt personale

Hos CitySwingers findes en af Sjællands største sex klubber, hvor at der er over 20.000 medlemmer og 50 forskellige events hver måned. Sex klubbernes lokaler byder på høj kvalitet, hvor at der er plads til alle slags frække lege, i de ugenerede rum. Sex klubberne har et dedikeret personale, der sørger for at du får den bedste oplevelse, nogensinde. Personalet tilbyder også at være game masters i forskellige lege, hvis det ønskes at de tager styringen. Derudover har sex klubberne trygge rammer og et sikkert miljø, så man kan være sig selv og afprøve alle ens lyster. Med CitySwingers sex klubber kan alle gæsterne være med til at afprøve nye grænser og lyster med hinanden, og hvor der altid kan siges fra.

Besøg CitySwingers klubber i København, hvis du leder efter nye seksuelle oplevelser, både med par, singler, gang bangs og meget mere.

Læs videre