BNA Boardshop er en skateboard shop i Hillerød, men også en webshop med et stort udvalg inden for rulleskøjter, boards, scooters og skatertøj. Køb fra lækre brands til gode priser, og bliv inspireret online på bnaboardshop.dk.

Skateboard shop med stort udvalg

BNA Boardshop tilbyder et kæmpe sortiment af longboards, cruiserboards og almindelige boards samt decks, trucks og meget mere. Køb også komplette modeller hos denne skateboard shop med et bredt udvalg fra fede kvalitetsmærker. Hvis du er en skater, der ikke vil gå ned på udstyret, så tjek denne skateboard shop ud. Udvalget henvender sig både til børn og voksne samt mænd og kvinder. Du finder skatertøj i lækker kvalitet fra skaterbrands, hvor du sikkert kender de fleste i forvejen. Det er en omfattende skateboard shop, der glædeligt hjælper dig online eller i det flotte showroom i Hillerød. Vælg også imellem diverse løbehjul i høj kvalitet. Der tilbydes scooters og trickløbehjul til alle behov. Shop skateboards, skates, løbehjul og street beklædning til gode priser online hos BNA Boardshop.

BNA Boardshop - Rulleskøjter fra de bedste brands

Webshoppen tilbyder også rulleskøjter, hvor man primært skelner imellem side-by-side skates og inliners. Her er altså tale om henholdsvis parvise hjul eller fire hjul på stribe. BNA Boardshop tilbyder også alt i tilbehør til rulleskøjter, så du kan reparere dine skates eller opgradere dem med nye fede hjul, kuglelejer og så videre. Uanset om du hælder til side-by-side rulleskøjter eller inliners, så finder du de bedste skaterbrands i kategorierne. Det er vigtigt, du er klædt på med godt gear til rampen, og det gælder naturligvis også i forbindelse med beskyttelse. Køb safe pads til rulleskøjter inkl. albuebeskytter, knæbeskytter og håndledsbeskytter. Køb dine rulleskøjter samt udstyr og dele i dag via www.bnaboardshop.dk.

Er det tid til at opgradere dine gamle skates? Hælder du mest til inliners eller side-by-side rulleskøjter? Køb begge dele hos BNA Boardshop, der altid fører en del til skatere. Denne skateboard shop leverer også cool longboards og cruiserboards, ligesom at du finder streetwear både til herrer, damer og børn.

Læs videre