Er du på udkig efter en webshop, der giver dig gode muligheder for at købe materialer og tilbehør til dine strikke- og hækleprojekter? Så gør dig selv en tjeneste og kig indenfor hos Uldtråden. Der finder du nemlig et stort udvalg af It’s Yarn, Filcolana Merci garn, kreative opskrifter og andet spændende tilbehør.

It’s Yarn til alle typer strikkeprojekter

Uldtråden har alt, hvad du skal bruge af lækkert garn til dine kreative projekter. Tag f.eks. et kig på deres udvalg af det super lækre og bløde It's Yarn, der findes i en række forskellige varianter. På deres hjemmeside kan du nemlig selv vælge, om du vil shoppe It’s Yarn af silke og moahri eller merinould, eller om du foretrækker de garntyper, der er specielt udviklet til at strikke sokker med. Alt afhængigt af hvilken type garn du vælger at arbejde med, kan du også være heldig at ende med et slutprodukt, der kan vaskes i vaskemaskinen. Noget af merinogarnet fra It’s Yarn er nemlig produceret med superwash merinould.

Se også det store udvalg af Filcolana Merci garn på uldtraaden.dk

I Uldtrådens store sortiment af lækkert garn finder du desuden Filcolana Merci garn repræsenteret. Også denne garntype findes i mange flotte farver, og den skønne kombination af superwash uld og bomuld gør desuden garnet særligt velegnet til beklædning. Det er nemlig både super behageligt at have på og nemt af vaske. Du kan selv gå på opdagelse blandt de mange forskellige blandingsforhold, farver og garntyper på www.uldtraaden.dk, hvor du også kan læse meget mere om de forskellige produkter. På den måde kan du være sikker på at finde den rigtige garntype til netop dit projekt. Og har du ikke allerede et produkt i tankerne, er både deres sortiment og deres udvalg af strikkeopskrifter også et glimrende sted at hente inspiration.

Tøv derfor ikke med at klikke ind forbi Uldtrådens webshop på uldtraaden.dk, hvis du er på udkig efter inspiration eller materialer til dine kreative projekter. Der finder du nemlig et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der kan hjælpe dig godt i gang og godt i mål.

Læs videre