BNA Boardshop fører producenter som Dakine, Blunt og HUF, der begge er førende inden for skate. Køb også rulleskøjter og waveboards. Læg ligeledes mærke til sortimentet af løbehjul fra kendte mærker. Kort sagt, så byder bnaboardshop.dk på alt inden for skaterverdenen.

Dakine rygsække og tøj til stærke priser hos BNA Boardshop

Hold øje med Dakine kategorien hos BNA Boardshop. Den opdateres jævnligt med nye kollektioner fra det elskede mærke med base i Oregon. Mærket er dog grundlagt på Hawaii, hvor surfermiljøet er på sit højeste. Ordet betyder ”typen” på det ældgamle sprog, og mærket er i dag elsket langt uden for de eksotiske øer. Her i Danmark har Dakine også vundet andel. På bnaboardshop.dk kan du købe prowlers, gaiters og værktøj fra Dakine til at istandsætte. Webshoppen har også et kæmpe udvalg af Dakine rygsække. Ja, du finder tasker i mange farver og typer.

HUF kasketter og hættetrøjer til salg

HUF er et af de mere populære mærker, der lige som Dakine stammer fra USA. Her skal vi dog lidt længere mod nord end Hawaiis solrige kyster. HUF associeres nemlig med NYC-punk-kulturen fra de kendte tider i 80’erne. Det er især kasketterne, der er populære. Ved at klikke ind på bnaboardshop.dk finder du mange typer af HUF caps. Køb f.eks. snapbacks til gode priser med logo. Kig også på deres hoodies, og spar penge på tees i lækker kvalitet med en afslappet pasform. Med HUF skatertøj får du en bid af det klassiske miljø. Kvaliteten skal simpelthen mærkes, og de street designs er fra en anden verden.

Dakine og HUF er et lille udpluk af mærkerne og det samlede udvalg. Hos bnaboardshop.dk finder du faktisk over 10.000 produkter til salg, der er henvendt skatere, surfere m.m. Køb bl.a. inliners og side-by-side rulleskøjter fra Roces og Supreme. Bestil unikke longboards til de hede sommerdage, der jo nærmest føles som i Californien lige nu. Samtidig giver webshoppen dig lynhurtigt adgang til skatertøj til mænd og kvinder.

Læs videre