Effektlageret fører nogle rigtig stærke mærker til jagt og fiskeri, men også til friluftsentusiasten og trekkeren. Køb fra brands som Columbia og Trangia på www.effektlageret.dk, og nyd af deres prismatch.

Effektlageret - Columbia trekking støvler og tøj

Columbia har udgivet et væld af kollektioner til dem, der er til trekking og friluftsliv. Columbia tøj og sko er bygget til at vandre. Kvaliteten afspejler de høje krav til kvalitet, som man forventer af top-end vandreprodukter. Effektlageret har valgt at sælge en del fra Columbia inkl. hovedbeklædning, trøjer, T-shirts og bukser. Køb også fodtøj, jakker og diverse tilbehør fra dette kvalitetsmærke, som mange danskere trekkere har som nr. 1. Effektlageret forhandler både Columbia friluftstøj og støvler til mænd og kvinder, der søger efter den bedste kvalitetsstandard. Mange af produkterne er nedsatte. Gå ikke glip af de lave priser på vandretøj og trekking sko fra dette mærke, der udelukkende benytter sig af de bedste materialer. Du kommer til at elske de funktionelle design, selvom du er mange kilometer inde i din vandretur.

Trangia stormkøkken og tilbehør på www.effektlageret.dk

Trangia er et mærke, som vist ikke kræver den helt store introduktion. Det er ikke kun mennesker i friluftsverdenen, som kender til dets kvalitet, men det har også et godt ry blandt den almene folkeskare. På effektlageret.dk finder man kedler, stormkøkkener, sikkerhedsflasker, sprit brændere m.m. fra anerkendte Trangia. Hvert produkt er naturligvis lig den skyhøje kvalitet, som mærket har bevist år efter år. Hvis du er personen, som bruger meget tid ude i naturen, så er Trangia produkter ideelle. Forestil dig at stege sprødt bacon evt. med nogle kantareller, du lige har plukket, og noget ferskt pasta og en lækker flødesauce, tilsat nogle friske urter, du også lige har fundet. Se, dét er værdi i sig selv. På effektlageret.dk giver de også prismatch på Trangia udstyr og stormkøkkener.

Shop fra brands som Trangia og Columbia. Effektlageret forhandler også udstyr og tøj fra Deerhunter, Haglöfs, Jetboil og flere andre populære kvalitetsmærker.

Læs videre