Skynd dig ind på www.alexandras.dk, hvis du interesserer dig for tøj og mode – eller blot leder efter en ny jakke, bluse, nederdel eller et par bukser, sko eller andet. Der er rig mulighed for at finde dette hos et af de skønne mærker – bl.a. Co’Couture eller Mos Mosh, som begge har meget at byde på hos Alexandras.

Bredt udvalg af Co’Couture tøj

Du finder de smukkeste bluser fra Co’Couture hos Alexandras. Co’Coutures univers er ikke bare feminint – det er noget helt særligt med sine elegante design, der, med sin kombination af gode materialer og flotte snit og detaljer, tilfører noget unikt til ethvert outfit. I Alexandras sortiment af Co’Couture finder du både bluser, bukser, kjoler og meget mere i et væld af farver, pasformer, materialer og udtryk – alt sammen i høj kvalitet og elegance. Her finder du både smukke print, skønne mønstre m.m., men du kan også finde de enkelte, essentielle items til din garderobe. Co’Couture har noget for enhver smag – du skal blot finde dine favoritter.

Mos Mosh modetøj

Ønsker du at tilføre items til din garderobe, der er stilfulde, elegante og unikke? Dette finder du i Alexandras sortiment af Mos Mosh tøj. Du finder både items til det perfekte hverdagsoutfit, bestående af en lækker t-shirt eller bluse og et par fede bukser – men her er også items til fest, møder eller andre anledninger. Heriblandt er unikke blazere samt hele suits og meget mere. Alexandras sortiment af Mos Mosh er stort og varieret, og derfor er det ikke svært at finde noget, der falder i din smag. Mos Mosh eksperimenterer med de klassiske snit og farvenuancer, men formår at give det et twist, så deres items er unikke fra andre mærkers.

Læs videre