Hos Mette F finder du et bredt udvalg af modetøj og designertasker fra de hotteste danske og udenlandske designere. Læs mere om Stine Goya og om Daniel Silfen her.

Stine Goya modetøj i bedste kvalitet

Mette F sælger modetøj i bedste kvalitet og de har selvfølgelig de danske spidser inden for mode i sortimentet. Det er derfor du kan finde et bredt udvalg af fx Stine Goya, Ganni og den slags. Stine Goya er en meget interessant designer, som i mange år har været radikal i sine designs, og som både laver støvler, jakker, bluser, kjoler, bukser og accessories. Hun bliver ved med at udfordre det etablerede med sine super frække designs, som altid indeholder en velkomponeret farvepalet. Det er ikke minimalistiske sort/hvide trøjer, hun laver, så du skal være klar på farver, hvis du shopper Stine Goya. Hun er en af de danske designere, som har fået mest international opmærksomhed i de seneste år, sammen med Henrik Vibskov og en håndfuld andre. Hendes tøj i er super kvalitet, for det er ikke bare smukt, men også gennemarbejdet i forhold til pasform, kvalitet, syninger og holdbarhed.

Daniel Silfen tasker

Mette F sælger også flotte accessories fra et spændende udvalg af designere. Her kan du bl.a. købe de flotte Daniel Silfen tasker og punge. Daniel Silfen er et gammelt dansk mærke, som er vendt tilbage og nu laver moderne designs efter alle modens forskrifter. Der er mange forskellige smukke punge og små tasker at vælge imellem, og hvis du skal bruge en lille taske, som du kan have over skulderen med det mest nødvendige; mobil, cigaretter, pung, kondomer, så er det lige her du skal kigge, for der er mange af den slags små søde punge, som du helt sikkert vil elske. Find lige den slags, du skal bruge og vælg imellem mange forskellige flotte designs i forskellige flotte farver. Der er ”slangeskind” og meget mere iblandt de flotte accessories. Daniel Silfen har altid lavet kvalitetsprodukter, og det gør det stadig, så du kan stole på, at kvaliteten er helt i top.

Læs videre