Med EDIE er det nu muligt at shoppe billigt og miljørigtigt – på den smukke måde. For den skønne outlet, som både kan besøges i deres fysiske butik i det indre København eller på deres webshop, edie.dk, forhandler kvalitetstøj og stilrent boliginteriør fra sidste sæson, som for eksempel 2NDDAY modetøj og MENU salt og pebersæt, som du kan læse mere om i det følgende.

2NDDAY modetøj i lækre materialer

Kvalitet og gode pasformer er i højsædet, når det drejer sig om 2NDDAY modetøj. Tøjmærket, der, som navnet antyder, er et underbrand til sværvægteren DAY Birger et Mikkelsen, forhandles hos EDIE til priser, som nærmest er kriminelt lave. Heldigvis er det hele ganske lovligt, og hvis du ønsker et råt og feminint look, så er 2NNDAY modetøj lige noget for dig. Farver og materialer som denim og læder skaber rammen om det udtryksfulde brand, som altid søger at prøve grænser af. 2NNDAY modetøj er især til den unge kvinder, som er eventyrlysten og ikke er bange for at skille sig ud. Men når det så er sagt, er 2NNDAY modetøj også meget alsidigt, da det både kan bruges til hverdag og fest. Med andre ord er 2NNDAY modetøj bestemt ikke et kedeligt valg.

MENU salt og pebersæt

Med et MENU salt og pebersæt får du et pift af nordisk minimalisme og stilrenhed på dit spisebord. Lækkert design, godt håndværk og sans for detaljen kendetegner den danske designvirksomhed, som siden 1989 har gjort utallige danskere glade og deres hjem smukkere. Hos EDIE kan du selvfølgelig få et MENU salt og pebersæt til en ufatteligt konkurrencedygtig pris, og med brandets tidløse, simple og skandinaviske design in mente er der ingen grund til at være bekymret for, at sættet bliver offer for et skifte i moden. Et MENU salt og pebersæt er dermed også en rigtig god gaveidé, hvis du ikke selv skulle have lyst til at have det stående derhjemme. Så køb et MENU salt og pebersæt hos EDIE i dag.

Læs videre