Disse dage er hylderne hos mappstore.dk fyldt med lækkert tøj, inden for rigtig mange forskellige kategorier. Du kan blandt andet glæde dig til et fint udvalg af kimonoer, kjoler, bukser, blazere, jeans, nederdele og meget mere. Tøjet leveres fra butikkens tre egne mærker: MAPP, DNY og Marc Lauge; Alle tre er mærker, som du helt sikkert vil synes godt om. Læs mere om dem og kataloget herunder, samt lidt om fordelene ved at shoppe i butikken.

Leder du efter en yndig kimono?

En kimono er en skøn type beklædning, man kan bruge i mange sammenhænge. Den kan både bruges, når man hygger sig derhjemme, på arbejdet eller ved særlige lejligheder. Hos mappstore.dk finder du et skønt udvalg inden for alle typer modetøj, man næsten kunne komme i tanke om - selvfølgelig også kimonoer. Kataloget med kimonoer leveres af forhandlerens tre egne mærker Marc Lauge, DNY og MAPP, og der er altid flere styles, man kan vælge imellem. Det sikrer, at der med garanti også vil være en kimono, der passer helt perfekt til dig og din stil. Et fællestræk ved alle kimonoer i kataloget, udover de skønne design, er at de altid er produceret i lækre kvalitetsmaterialer, der kan holde til hverdagsbrug.

Hos mappstore.dk finder du kjoler fra egne mærker

Udover en dejlig kimono, kan du blandt andet også glæde dig til et smukt udvalg af kjoler, hvis du besøger mappstore.dk. Her er der både kjoler i traditionelle design, men der er bestemt også plads til kjoler i lidt mere eksperimenterende og moderne design. Det resulterer i et skønt udvalg af kjoler, der er super inspirerende at kigge igennem, og hvor man helt sikkert kan finde en kjole man synes om. Klik ind på www.mappstore.dk, og se hele udvalget af kjoler, kimonoer og en masse andet dejligt modetøj.

Læs videre