Findes der noget bedre værn mod kulden, end en lækker pels? Næppe! Så går du og leder efter et sted, hvor du både finder topdesign og mode, samtidigt med at du kan holde varmen, så er furbysofie lige det rette sted for dig. Hos furbysofie finder du alt i bæredygtige pelsprodukter, der ikke går på kompromis med kvaliteten, på trods af deres billige og overskuelige priser. Så kig ind forbi deres hjemmeside, furbysofie.dk, hvis både vil se godt ud og nægter at fryse.

Fashionable pelshuer

Alle som har prøvet en pelshue, vil til enhver tid bekræfte, at det er helt fantastisk. Hos furbysofie finder du et flot udvalg af pelshuer, der udover at være varme og lækre, er designet yderst fashionabelt. Der findes ikke noget, der komplimenterer vinterjakker bedre end flotte pelshuer. Se for eksempel den eksklusive og lækre strikkede minkhue, der kommer i både brun og grå minkpels. Ved at købe en pelshue er du sikret at føle dig velklædt i dit overtøj, med et strejf af luksus. Pelshuerne fra furbysofie er alle produceret af lækker minkpels og er udstyret med en rævekvist på toppen, der er med til at give pelshuerne deres helt eget look og charme. De passer perfekt til både yngre og ældre, og ved hjælp af den indsyede elastik, er pelshuerne nemme at få både af og på. Så er du træt af at fryse om ørene, så tag et kig ind på hjemmesiden, og se det flotte udvalg af pelshuer, der kommer i flere forskellige farvekombinationer.

Bæredygtige pelsbabysko

For de fleste findes der ikke noget værre, end at fryse om fødderne. Det gælder både for ældre og for unge. Derfor findes der nok ikke en bedre måde at forkæle din baby på, end at sørge for, at den holder fødderne dejligt varme. Hos furbysofie finder du derfor også de lækre og dejlige bæredygtige pelsbabysko, som er produceret i lammeskind, der med sikkerhed holder din nyfødte babys fødder godt varme. Den luksuriøse pelsbabysko er lavet i et kvalitetsnaturmateriale, der udover at være enormt blødt, også gør det muligt for din babys fødder at ånde igennem. De varme pelsbabysko er udstyret med snørebånd, der gør at skoenes størrelse kan reguleres ved at blive strammet ind og ud. Pelsbabyskoene er derfor perfekte allerede fra babyens første tid og kan bruges i et godt stykke frem. Pelsbabyskoene kommer i to flotte farveudgaver, her i enten sort eller brun. Skoene kan fås til en betalelig pris og er derfor også den perfekte gaveide. Har du spørgsmål angående pelsbabyskoene, så kig ind på hjemmesiden eller slå et smut forbi butikken og hør nærmere.

Læs videre