Elsker du stavgang? Køb EXEL stave til stavgang, der alle er lig en rigtig høj kvalitet. Hos HomeX.dk finder du også et stort udvalg af bordtennisudstyr inkl. bordtennisborde til udendørs brug.

Køb EXEL stave til stavgang til gode priser online

Køb de velkendte kvalitets stave fra EXEL til dig, der ikke kan få nok af stavgang. Denne sportsgren er glimrende til at komme ud og få noget frisk luft, samtidig med at man træner muskler, forbrænder kalorier og får røde kinder, ikke mindst! Overvejer du at komme i gang med stavgang? Du finder gode tips og tricks til sporten på www.homex.dk, som har skrevet en del om emnet. EXEL stavene er kendt som nogle af de bedste på markedet, og HomeX.dk har et velsammensat udvalg fra dette mærke af. Du skal primært gå efter en stav, der er 2/3 af din højde for optimal ergonomi. Du finder både START og EXEL stave til stavgang online, og kvaliteten er i top for hver eneste model. Bliv klar til friske gåture i løbet af vinteren og foråret. HomeX.dk hjælper dig med at finde de bedste stave til stavgang fra EXEL og START.

Udendørs bordtennisbord - Vejrbestandige kvalitets borde hos HomeX.dk

Det er muligt at spille bordtennis udenfor såvel som indenfor. Hos HomeX.dk kan du købe udendørs bordtennisborde samt borde til indendørs brug. Når man spiller bordtennis på et udendørs bordtennisbord, får man en lidt anderledes oplevelse. Det hænger bl.a. sammen med, at bordene er lavet af andre materialer for at kunne tåle forskellige typer af vejr. Det betyder, at bolden hopper lidt anderledes. Hvis du leder efter et udendørs bordtennisbord af højeste kvalitet, skal du kigge nærmere på Stiga, som er et af de største brands via www.homex.dk. Køb et Stiga udendørs bordtennisbord, uanset om du leder efter bordtennisudstyr til klub, skole, gymnasie eller privaten.

Køb alt til bordtennis online hos HomeX.dk, der f.eks. tilbyder udendørs bordtennisborde fra Stiga. Hvis du leder efter stave til stavgang, finder du også et flot udvalg fra mærker som EXEL og START på hjemmesiden.

Læs videre