Der er forskel på træningsmaskiner, og som forbruger kan det være svært at overskue markedet. Du er i trygge hænder, når du handler hos Saga Trim, der altid har et stort udvalg af crosstrainere, romaskiner, løbebånd, kondicykler, spinbikes og andet i motionsudstyr til konkurrencedygtige priser og i en høj kvalitet. De gode produkter og priser går hånd i hånd med et højt serviceniveau.

Køb en crosstrainer fra mange anerkendte mærker hos Saga Trim

Køb en crosstrainer hos Saga Trim. Så får du en motiverende træningsmaskine, som du kan stige på efter arbejdet, eller måske inden hele dagen starter. Køb avancerede crosstrainere fra Kettler, Tunturi og Bowflex. Du har måske hørt om den kendte Bowflex Max Trainer? De fås i modellerne M3, M5 og M7 hos Saga Trim. Der er inkluderet crosstrainere i mange prisklasser hos Saga Trim, og derfor finder du billige modeller til privatbrug, varianter med mange indstillingsmuligheder og naturligvis også egne crosstrainere til motionscentret. Hos Saga Trim kan man både købe træningsmaskiner og motionsudstyr til private og erhverv - altid et stort udvalg og med en god sammenhæng imellem pris og kvalitet!

Romaskine til privat brug

Er du interesseret i at bestille en romaskine? Saga Trim leverer romaskiner fra WaterRower og Kettler. Du finder naturligvis også de famøse Concept 2 modeller, som benyttes på eliteplan. Det er typisk Concept 2 modellerne, at man ser i de danske motionscentre. De er designet ekstra robuste, og de kan holde til slitage dagligt, hvis man blot sørger for vedligeholdelse. Du er fri til at komme forbi butikken og lageret i Herlev, hvor du kan tage en prøvetur på en romaskine. Det er vigtigt, du ved, hvad du køber. Derfor skal du ikke tøve med at benytte dig af den omfattende service og spørge ind til romaskiner eller andre træningsmaskiner. Saga Trim hjælper glædeligt!

Se det flotte udvalg af træningsmaskiner på sagatrim.dk, der fører alt fra romaskiner til crosstrainere - god service og høj kvalitet på alt motionsudstyr.

Læs videre