Hvis du er én af de mange, der holder af at spille fodbold, har du helt sikkert også oplevet den gode stemning, der altid er at finde til fodboldkampene. Det er skønt, når man kan bruge weekenden på at spille fodbold og være sammen med de andre i klubben. Indimellem vil man også gerne gøre lidt ud af weekendens kampe, når der for eksempel spilles cup eller andre større stævner, og så er det vigtigt at finde de helt rette pokaler eller medaljer til begivenheden.

Find de rette pokaler

Når der skal afholdes stævne, er det vigtigt at finde de helt rette pokaler til at dele ud, når weekenden er veloverstået. Hos BR Roset kan I finde pokaler til fodbold i mange forskellige varianter. Pokalerne findes i forskellige designs og i forskellige størrelser, så I let kan vælge den type, I synes passer til lige netop dét stævne, der skal afholdes næste gang.

Hvis klubben afholder flere stævner i løbet af et år, hvor der skal bruges pokaler, er der hos BR Roset rig mulighed for at variere, så det er forskellige pokaler, der uddeles til stævnerne. På den måde kan man for eksempel også vælge de større pokaler til større stævner, når man gerne vil gøre lidt mere ud af det. Pokalernes størrelser gør det også muligt at tilpasse indkøb af sportspræmier til det budget, klubben har at handle præmier for.

Find de rette medaljer

Uanset om det er pokaler, medaljer eller måske begge dele, du er på udkig efter til jeres næste stævne, kan du finde mange variationer af lækre sportspræmier hos BR Roset. På deres side finder du en fane der hedder ”fodbold”, som gør det nemt at finde et overblik over alle de sportspræmier, der passer til jeres favoritsportsgren.

Find her den helt rette medalje med det udtryk, du synes medaljerne skal have, når de skal uddeles til det næste stævne. De findes i forskellige størrelser og med forskellige motiver og udskæringer, så det bør være til at finde de helt rette medaljer.

Få klubbens logo på præmien

Det er selvfølgelig oplagt at vælge et fodboldmotiv på jeres præmier, men der er også mulighed for at få indgraveret eget logo, hvis I ønsker at personliggøre sportspræmierne endnu mere. Det er en oplagt mulighed til for eksempel klubmesterskaber eller andre større stævner, hvor man også ønsker at klubbens logo skal pryde på hylderne i andre klubber, hvis den ikke havner hos jer.

Læs videre