Søger du råd og hjælp vedrørende valg af løbesko og løbetøj? Så er Marathon Sport det helt rigtige sted at søge hen. Hos Marathon Sport finder du et butiksteam, bestående af eksperter indenfor fysioterapi og idræt, hvis vigtigste mål er at rådgive og vejlede dig på bedst mulig måde. De er først tilfredse, når du er tilfreds og springer afsted med de helt rigtige løbesko.

Løbetøj fra Saysky

Der er mange faktorer, som spiller ind, når man skal vælge det rigtige løbeudsyr – men vigtigst er at du føler dig så komfortabel som mulig. Både på kroppen og på fødderne. Hos Marathon Sport sørger de for altid at være fuldt opdaterede med, hvad der sker af tendenser på markedet og nyeste udvikling fra alle de kendte mærker. Du finder hos Marathon Sport bl.a. de populære løbejakker og løbetights fra mærket Saysky. Saysky leverer smart og praktisk løbetøj af højeste kvalitet, der passer til alle årets sæsoner. Du finder bl.a. den nye og populære Saysky SUB ROSA kollektion, der er produceret i et flot camouflagedesign og udstyret med et yderlag, hvilket gør den ideel til de løbeture i køligere temperaturer. Saysky løbejakker er vandafvisende og konstrueret i et åndbart materiale, så du sikrer dig en stabil og behagelig kropstemperatur på dine løbeture. SUB ROSA jakken er ligeledes fremstillet i en pasform, der følger kroppens figurd, hvilket giver en behagelig bevægelsesfrihed. Så søger du lækkert og godt løbeudstyr, så skynd dig forbi Marathon Sport og hør nærmere.

Komfortable Saucony løbesko

Det er vigtigt at vælge den løbesko, som passer til din fodform. Vælger du en sko, der sidder forkert, kan det gå have store konsekvenser. Hos Marathon Sport er de specialister i at finde løbesko, der passer dig og de tilbyder derfor at få lavet en løbestilsanalyse, som kan hjælpe dig til at vælge de helt rigtige. Du finder hos dem et stort udvalg af løbesko fra mange forskellige løbeskos mærker. Du finder bl.a. Saucony løbesko, der tilbyder alt fra stabilitets løbesko, neutrale løbesko, konkurrencesko, mængdetræningssko og meget mere. Tag for eksempel et kig på Saucony Ride ISO modellen, som er en neutral træningssko, der er designet til at give dig den bedste balance balance mellem stødabsorbering og responsivitet. Med en Ride ISO får du en højteknologisk Saucony løbesko, hvor sålen er produceret med EVERUN, der giver en øget energiretunering og optimal stødabsorbering. Overdelen er lavet af ISOFIT og FORMFIT, der skaber dynamisk pasform og som former sig efter den unikke løber og fodensbevægelse.
Har du spørgsmål angående valg Saucony løbesko, er du mere end velkommen til at kigge forbi butikken til en snak.

 

Læs videre