Danske sportsklubber fortjener markedets bedste service for ikke at tale om sportsudstyr. Webshoppen hos Sportyfied fokuserer på netop dette og står derfor klar med sports-entusiaster, der kan hjælpe dig og dit hold på rette vej. En klubaftale er for eksempel et populært valg til klubber, der ønsker bedre, billigere og smartere levering af deres nye sportsudstyr. 

Læs om alle fordelene ved en klubaftale

Med en klubaftale fra Sportified kan jeres hold få fingrene i nogle af markedets bedste sportsprodukter til nogle af markedets bedste priser. En klubaftale er et koncept Sportyfied har lanceret med det formål at formidle kvalitetsprodukter fra store brands til lokale sportshold. Lav for eksempel en klubaftale med mærker som Adidas eller Puma, og lad Sportyfied stå for resten. De vil sørge for, at din klub løbende får leveret en unikt designet kollektion af både sportstøj og -udstyr. Desuden hjælper Sportyfied med din klubs private webshop, der kan benyttes af klubbens medlemmer, sådan at de altid er opdateret på klubbens nyeste sportsgear.

Sportsudstyr til en række populære sportsgrene

Sportsudstyr til enhver sportsgren forhandles hos Sportyfied. Uanset hvilken sport du udøver, finder du hos dem ikke bare tøj, men også en masse udstyr, der kan optimere din sportsoplevelse. Er du for eksempel til fodbold, forhandles alt fra målmandshandsker til drikkedunke i varierende prisklasser. Sportsudstyr er lige så vigtigt som sportstøj, hvis du har ambitioner om at blive den bedste på banen. Især hvis du døjer med gamle skader. Du finder derfor en lang række produkter til sportsudøvere, der har eller har haft en skade. Døjer du for eksempel med efterproblemer i knæ eller ankel, kan du vælge mellem flere forskellige typer ankelbind eller knæbeskyttere. Gå derfor aldrig ned på sportsudstyr, hvis du vil optimere din sportsoplevelse og præstation. Både bolde, handsker, beskyttelse mod skader og meget mere er let at få fat på hos webshoppen Sportyfied.

Læs videre