På mentalrobust.dk kan du læse om helhedsorienteret behandling. Bestil tid til kognitiv terapi i København. Der tilbydes en række gruppeforløb og mentale behandlingsregimer som f.eks. mod stress, depression og angst.

Kognitiv terapi i KBH - Klik ind på mentalrobust.dk

Få effektiv behandling, og kom problemerne i forkøb. Bliv mental robust med tillidsvækkende og rummelig kognitiv terapi. På www.mentalrobust.dk kan du læse mere om, hvad der arbejdes med. Kvinden bag virksomheden hedder Annette Eberhardt og er uddannet læge med master i positiv psykologi, coach, mindfulness terapeut og kognitiv terapeut. Derfor er hun en af de bedste til at tilbyde helhedsorienteret kognitiv terapi i hele Hovedstadsområdet. Du kan få hjælp i form at coaching, gruppeforløb, mindfulness og kognitiv terapi. Alle kan blive mental robuste. Det handler om at øge egen selvindsigt og kendskab til ens personlige styrker og svagheder. Man lærer mest hos mental robust i KBH, hvis man lærer sine handlemønstre, følelser og sit kropssprog at kende. Hvis du sidder fast og ikke ved, hvordan du kommer videre, så kan det være, et forløb hos mental robust er lige det, som der skal til. Klik ind på mentalrobust.dk, og find mere info om den kognitive terapi, der tilbydes hos specialisten Annette Eberhardt i København.

Stress gruppeforløb - Tag skridtet videre sammen

Tilmeld et stress gruppeforløb, hvis du føler dig stresset i hverdagen og har svært ved at tackle dagens udfordringer. Stress er et seriøst folkesundhedsproblem, og effektiv stressbehandling er et must for at tackle de stressrelaterede udfordringer, vi har i Danmark på befolkningsniveau. Der stræbes efter at klienten lærer sine egne specifikke stressorer at kendte og lytte til signalerne. Hos mental robust arbejdes der evidensbaseret og med henblik på, at du selv kan håndtere problemerne bedre fremadrettet. Tilmeld dig et stress gruppeforløbet i hovedstaden, og tag et vigtigt skridt i den rigtige retning.

Hos mental robust kan du bestille tid til kognitiv terapi i KBH. Det er muligt at tilmelde et velrundet stress gruppeforløb, som du kan læse mere om på mentalrobust.dk.

Læs videre