Mange astmatikere har opnået fordele ved at benytte en spacer. Køb medicinsk udstyr på jepsenhealthcare.dk. Du finder fx også tests mod narkotika og alkohol inkl. en spyttest.

Bestil en spacer til inhalationsspray

Der er gode fordele ved at benytte en spacer, hvis man døjer med en lungesygdom og har brug for at inhalere medicin. Køb den såkaldte Mini-Spacer fra Pocket Chamber hos Jepsen HealthCare. Her er tale om en særdeles effektiv, allround og antistatisk spacer, der kan benyttes til de gængse inhalationsspray på markedet. Designet er gennemsigtigt, og selvom den er mindre i størrelsen, er den ligeså effektiv som større modeller, der kan købes. Hvis du leder efter en medicinsk godkendt spacer til astma og lungesygdomme og evt. maske hertil for et bedre resultat, er det vigtigt at købe hos en pålidelig forhandler inden for medicinsk udstyr. Jepsen HealthCare forhandler altid kvalitetsfuldt udstyr af højeste kaliber både til fagfolk og private - gode priser 24/7!

Pålidelig spyttest for alkohol - engangsbrug

Køb en spyttest, hvis du ønsker besked omkring alkoholpromillen. Det kan være til at teste sig selv i forbindelse med, om man er klar til kørsel, eller det kan være for at teste andre - fx alkoholikere i behandling. Med en spyttest fra Rapid Response får du et pålideligt svar, der giver et resultat, hvis promillen er over 0,2. Der er tale om en testform, som er hurtig at udføre, og man skal blot undlade at spise eller drikke i 15 minutter inden for et sikrere resultat. Der er tale om teststrimler til engangsbrug, der fås som storkøb. Dette sikrer dig en lav pris per spyttest. Det er naturligvis vigtigt at sikre forsvarlig alkoholindtagelse i mange sammenhænge, og derfor kan en spyttest være et godt værktøj til at få klarhed - både som privatperson og som medicinsk fagmand.

Køb medicinsk udstyr af en høj kvalitet online - muligheder til private og fagfolk. Jepsen HealthCare forhandler bl.a. spacere og spyttest til alkohol, ligesom du også finder narkotest fra Rapid Response online.

Læs videre