Hos HomeX.dk finder du alt, du kunne ønske inden for bordtennis. Leder du efter et godt bordtennisbord enten til brug indenfor eller udenfor, så kig på mulighederne på www.homex.dk.

Find et Stiga bordtennisbord hos denne webshop

Det er muligt at finde det ideelle bordtennisbord hos HomeX.dk, uanset om man er på udkig efter et bord til den lokale fritidsklub, sportsforeningen, sommerhuset eller det rekreative værelse i huset. Bordtennis er masser af sjov for børn såvel som voksne, og på www.homex.dk kan du vælge mellem professionelle bordtennisbord fra brands som Stiga og Sportive. Du finder minibordtennisborde, der giver en anderledes udfordring og naturligvis masser af muligheder inden for bordtennisborde i konkurrencestørrelser. Hos HomeX.dk gør de en dyd ud af at tilbyde de bedste mærker inden for de enkelte sportsgrene, uanset om du er på udkig efter et bordtennisbord, bowlingudstyr eller en dartskive.

HomeX.dk forhandler professionelt udstyr til bordtennis

Bestil alt til bordtennis hos HomeX.dk. Bordtennis er en af de sportsgrene, hvor vi som land har markeret os på verdenskortet. Det er især spilleren Michael Maze, der har gjort sportsgrenen populær i hele Danmark. Det er en social sport, hvor venner og kollegaer kan samles omkring evt. i frokostpausen i kontorvirksomheden, og det er en sport, som mange vælger at forfølge på sportsligt plan med medlemskab i en af landets mange bordtennisklubber eller sågar på eliteplan. HomeX.dk udmærker sig ved at have et ekstra bredt udvalg inden for bordtennis med alt i bordtennisbat, bordtennisnet, bolde, covers og andet udstyr, der er relevant. Et af de kendte mærker er Stiga, og hos HomeX.dk har de et langt samarbejde med dette brand, hvilket resulterer i et ekstra stort bordtennisudvalg fra fabrikanten samt bedre priser.

HomeX.dk er en sportsside, der bl.a. har specialiseret sig i udstyr inden for bordtennis. Det betyder, at du både kan finde det nye bordtennisbord på siden, et nyt bordtennisbat eller andet inden for sportsgrenen, der kan benyttes på øverste klubplan, men også i fritidsklubben for børn.

Læs videre