Leder du efter en platform, der gør dine indkøb af medicinsk udstyr og sygeplejeartikler lettere, behøver du ikke lede længere. Jepsen HealthCare forhandler produkter rettet mod din eller dine kunders sundhed og velbefindende. Du finder derfor alt fra en holdnings-BH til produkter mod husstøvmideallergi, der kan opkøbes enten som privatperson eller institution.

Holdnings-BH som støtter og beskytter ryggen 

Har du som kvinde problemer med din holdning, forhandler Jepsen HealthCare en holdningskorrigerende BH, der kan løse disse for dig. Med en holdnings-BH vil du kunne forvente en bedre kropsholdning samtidigt med, at du lindrer og beskytter mod rygsmerter. En stor barm kan medføre mange gener, der netop kan lede til dårlig kropsholdning og efterfølgende rygsmerter. Med en holdnings-BH bruges barmens vægt til at skubbe skuldrene bagud, og på denne måde rette op på problemet. En holdnings-BH kan derfor få utroligt stor betydning for dig og din hverdag, hvis gener fra en for stor barm påvirker dig og dit velbefindende på daglig basis.

Til personen med husstøvmideallergi

Ganske mange danskere — faktisk ca. hver 10. — lider i større eller mindre grad af husstøvmideallergi. Husstøvmideallergi forårsages af husstøvmider, der findes i alle hjem, men primært påvirker os i vores sengemiljø. Høfeber, astma og forværring af eksem er symptomer, der ofte kan forklares med husstøvmideallergi, som dog ofte kan behandles og lindres relativt simpelt! Hos Jepsen HealthCare forhandles produkter som AllergyControl sengetøj og betræk, der effektivt blokerer påvirkningen af husstøvmider i sengen. Husstøvmideallergi forekommer nemlig hverken på grund af støv eller manglende hygiejne, men i forbindelse med fugt. Derfor lindres husstøvmideallergi effektivt med sengesæt fra AllergyControl, da deres tekstiler er varme- og fugtafledende — og ikke mindst utroligt komfortable. 

På www.jepsenhealthcare.dk finder du hele sortimentet af produkter til forebyggelse, behandling og lindring af diverse sygdomme og lidelser, samt kontaktinformationer, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning.

Læs videre