Se de gode tilbud på træningsudstyr af allerbedste kvalitet. Sidea er kendt for eksklusivt, italiensk fitness udstyr, og nu er det muligt at spare penge på udvalgte artikler. Hos Sidea.dk kan du købe alt fra vægtveste og GHD bænke til magnesiumcarbonat, kettlebells og pilates måtter online.

Tilbud på træningsudstyr - Se det store udsalg på motionsudstyr i topkvalitet

Er du ved at planlægge et træningscenter i eget hjem? Så start på www.sidea.dk under deres kategori med tilbud på træningsudstyr. Fordi der finder du alt fra A-Z af nedsatte produkter. Når du først har fyldt kurven med gode tilbud, så kan du gå ind på de andre kategorisider for at supplere med de ting, du mangler. På denne måde sikrer du mest værdi for pengene. Der er altid flere gode tilbud på træningsudstyr. Produkterne i dette udvalg ryger hurtigt, så vent ikke for længe. I øjeblikket kan du købe håndvægte, racks til medicinbolde, pilates bolde, straps og pulleys. Udsalget med fitness udstyr er ikke kun relevant for private. Firmaer som f.eks. motionscentre kan også spare penge på kvalitetsdygtigt Sidea træningsudstyr, der er på tilbud.

Er du til hård træning med vægtvest?

Træner du med vægtvest? Dette funktionelle stykke træningsudstyr er populært inden for forskellige sportsgrene i off-season, hvor der er fokus på styrke i forhold til sportsspecifikke øvelser. En vægtvest er også populær i forbindelse med crossfit og andre træningsformer, hvor vægtvesttræningen ikke er et middel til et mål, men et træningsmål i sig selv. Sidea.dk har den perfekte vægtvest til dig uanset formål. Deres vægtvest kan fås med plads til 5 kg eller helt op til 38 kg. Du er i stand til at tilpasse denne vægtvest i forhold til dit træningsmål. Vil du vide mere om træning med vægtede veste? Så kontakt Sidea.dk og deres brugervenlige personale, der har dybt kendskab til produkter såvel som træningsmetoder.

Sidea.dk har stærke tilbud på træningsudstyr, og du finder alt i vægtveste, yoga måtter, vægtstænger, kettlebells og en del andet online.

Læs videre