Optimer dit spil med det perfekte floorball-blad og floorball-greb til din stav, fordi de hos Floorballcentret.dk godt ved, hvor ærgerligt det er at ramme forkert. Webshoppen har Danmarks bedste udvalg af alt inden for billigt floorball-udstyr i god kvalitet.

Det helt perfekte floorball-blad

Køb floorball-blade hos din floorball-specialist. Et floorball-bladet lyder måske ubetydeligt, men det har stor betydning for dit spil, at det vender rigtigt, så du hele tiden kan have styr på bolden. Om du skal have en stav med et højre- eller venstrevendt floorball-blad afhænger af på hvilken side af kroppen, du primært har bolden, når du spiller og skyder. Floorballcentret.dk har mange forskellige floorball-blade, så der er noget til enhver smag. Hovedreglen er, at de fleste højrehåndede skal bruge en stav med et venstrevendt floorball-blad, og venstrehåndede skal bruge en stav med et højrevendt floorball-blad, men der kan være undtagelser. Det gælder dog, at har du venstre hånd nederst og dermed nærmest bladet, så skal du vælge et venstrevendt floorball-blad og omvendt. På hjemmesiden finder du en detaljeret vejledning i Left og Right, så du nemt kan finde ud af, hvilket floorball-blad, der passer til dig. Er du fortsat i tvivl, kan du til enhver tid kontakte forhandleren, som med glæde besvarer dine spørgsmål og hjælper dig med at finde det helt rigtige floorball-blad. Finder du efter købet ud af, at floorball-bladet vender den forkerte vej, eller har du brug for hjælp til at montere det, så kan du helt gratis få hjælp til montering og/eller at bukke bladet i butikken, når du medbringer din faktura.

Verdens bedste floorball-greb

Gå til din floorball-specialist efter de rigtige floorball-greb, der er med til at sikre et godt greb om staven gennem hele spillet, også når du får svedige håndflader. På Floorballcentret.dk finder du et stort udvalgt af floorball-greb fra blandt andet Vitek Stella, som bygger på Zone’s Monster greb og Salmings X3M Pro floorball-greb, men med forøget klæbrighed og levetid. Floorball-grebet fra Vitek Stella bibeholder klæbrigheden selv efter lang tids brug, og der er grebsmønster fra top til bund på floorball-grebet for at give øget kontakt til grebet. Hvis du ønsker ekstra klæbeevne fra starten, skal du vælge floorball-grebet ”sticky.” Ønsker du derimod ekstra lang levetid, skal du vælge floorball-grebet ”classic.” Find også et lækkert floorball-greb i smukke neonfarver fra Exel eller et ekstra klistret og komfortabelt floorball-greb uden tryk fra Fat Pipe, specielt designet til våde hænder.

Når du handler floorball-blade og floorball-greb på www.floorballcentret.dk, får du altid fri fragt ved køb over 800 kr. og 14 dages fuld returret. Fortryder du dit køb, eller vil du have varerne byttet til noget andet? Intet problem. Floorballcentret.dk har Danmarks bedste service og tilpasser og bytter altid med et smil.

Læs videre