Søger du en online sportstøjsforhandler, der kan tilbyde et stort og bredt udvalg af sportstøj indenfor alle sportsgrene? Så er Sportyfied lige det helt rigtige sted for dig. Sportyfied er en online sportsforretning, hvor du kan få alt indenfor tøj og udstyr. Så tag og gå ind på deres hjemmeside, sportyfied.com/dk og se nærmere på det store udvalg.

Klubtøj med logo samt 10% rabat til medlemmer

Udover at være forhandler indenfor sportstøj og udstyr, tilbyder Sportyfied derudover et kæmpe udvalg af forskellige former for klubtøj, herunder træningstøj og dragter mm. Sportyfied har stort fokus på danske sportsklubber, og de tilbyder Danmarks bedste produkter, service og priser, når det gælder klubtøj. Sportyfied har de seneste år lanceret et unikt koncept, hvor diverse forskellige sportsklubber i Danmark, kan få det bedste klubtøj på en bedre, billigere og smartere måde. Dette sker gennem et stærkt samarbejde med de største og førende mærker indenfor sportstøj, herunder kan navne som Adidas, Puma og Umbro nævnes. Vigtigst af alt, er det at du får det bedste klubtøj til din idrætsforening på nemmeste og billigste måde. Som del af en aftale vedrørende klubtøj med Sportyfied tilbydes der bl.a. en privat kollektion, der udvælges som et samarbejde mellem klubben og Sportyfied, og som bonus får din klub også altid 10% af omsætningen i den online klubshop. Så tag et smut ind forbi hjemmesiden og læs nærmere og valg af klubtøj

Få tryk efter ejet valg på dit sportstøj

Sportyfied tilbyder mange forskellige former for sporstøj, i alle tænkelige varianter. Der er i deres webshop mange muligheder og kombinationer vedrørende valg af tøj og udstyr. Du kan her både finde sportstøj indenfor håndbold og fodbold men også af andre mere usædvanlige sportsgenre, såsom bl.a. faldskærmsudspring. Fælles for alt sportstøj hos Sportyfied, er dog at der altid er mulighed for at få printet tryk på tøjet. Hos dem finder du et kæmpe udvalg og uendelige muligheder for forskellige former og designs vedrørende tryk på tøj. Med den mulighed, at få tryk på tøj, kan du nemt og smertefrit få dine designs printet på sportstøj eller andet, så det passer lige efter dine behov. Du finder også et stort udvalg af forskellige sportsklubber rundt om i Danmark, der er har en samarbejdsaftale med Sportyfied, angående print af logo mm. på deres tøj. Lyder dette som noget for dig, så tag endelig og kig ind forbi hjemmesiden og se de mange forskellige muligheder angående tryk på tøj.

 

Læs videre