Overvejer du at købe motionsudstyr til hjemmet? En crosstrainer er et glimrende redskab, der giver seriøse træningsmæssige resultater på kort tid. I lidt den samme boldgade finder man også den specielle Max Trainer, designet af Bowflex, som aktiverer en stor del af kroppens muskelgrupper. Begge typer af motionsudstyr sælges hos Saga Trim via deres webshop på sagatrim.dk.

Vælg en crosstrainer, og få et bedre træningsudbytte

Gør noget ved formen, som ikke hindrer din tilværelse. Det er ikke alle mennesker, der bryder sig om motionscentrene, og derfor foretrækker mange af have træningsredskaber i eget hjem. En crosstrainer er et godt sted at starte. Den giver en god træning af muskler og kredsløb, og det er også et redskab, som mange benytter i forbindelse med vægttab. Det er ikke uden grund, at crosstraineren er et af de populæreste motionsredskaber i det almindelige motionscenter. Gør en god handel på en crosstrainer fra Kettler, Schwinn, Toorx og andre mærker. Det er forståeligt, hvis du vil tage en prøvetur inden køb. Dette kan lade sig gøre i den massive 700 kvadratmeters butik med redskaber til træningen i Herlev. Saga Trim gør det også muligt at afhente herfra, men du kan også vælge mellem hurtig levering, hvis du foretrækker dette. Kvalitet giver resultater, og derfor skal du vælge en crosstrainer fra udvalget hos Saga Trim.

Gode træningsredskaber som fx en Max Trainer på sagatrim.dk

Træn en større del af din krops muskler med en Max Trainer. Dette redskab fra Bowflex fylder også mindre, og det er ikke alle, der har plads til almindelige træningsredskaber i privaten. En Max Trainer kan altid puttes i en krog, uanset om man bor i ejerlejlighed eller almindelig villa. Hos Saga Trim sælger de både modellerne M3, M5 og M7. Den populære Max Trainer er et godt bud på det træningsredskab, man skal eje, hvis man kun kunne eje ét. Bestil din Max Trainer på sagatrim.dk.

Hvis du er interesseret i at gøre noget ved din kondition, er der hjælp at hente på sagatrim.dk. Bestil en Max Trainer eller crosstrainer hos Saga Trim, og gør en god handel.

Læs videre