Stavgang er en glimrende motionsform, men man har brug for de rette stave. Se udvalget hos HomeX.dk, der sælger fra Start og Exel. På www.homex.dk kan bordtennisfans også finde en masse nyttigt, som bordtennisbord, -bat, -net osv.

De bedste stave til stavgang fra Start og Exel hos HomeX.dk

Du finder en række kvalitetsprodukter på www.homex.dk, uanset hvilken sport du dyrker. Hvis du søger efter et par stave til stavgang, så sælges der fra Exel og Start. Det er en af de former for motion, som er nem at komme i gang med, og som ikke kræver den store omvæltning. Om du er nybegynder eller erfaren med stavene er lige meget. HomeX.dk sælger både stave til stavgang til førstegangsbrugere og erfarne benyttere, som har teknikken helt på plads. Når man går med stave til stavgang, benytter man hele kroppen. Derfor får man en god, allround træning, og det er lidt nemmere at få pulsen op. Stavgang er for alle aldersgrupper, men det er især en populær motionsform blandt midaldrende og ældre danskere. Tag et kig på udvalget af stave til stavgang på www.homex.dk, hvis motionsformen har vakt din interesse.

Bordtennisbord af en sublim kvalitet – www.homex.dk

Bordtennis er gået fra at være en niche til at være en foretrukken motionsform blandt mange danskere. Meget af æren skyldes naturligvis Michael Maze og hans konkurrencesucces på internationalt plan. HomeX.dk sælger udstyr til dem, der elsker denne sportsgren. Køb fx det nye bordtennisbord på www.homex.dk. Du kan købe et bordtennisbord til indendørs samt udendørs brug. At have et bordtennisbord i hjemmet er lækkert, så man altid kan tage et spil med sønnen eller datteren. Det er også populært at have bordtennisbord i klubben. Hos HomeX.dk finder du modeller fra Sportive, Stiga og andre brands.

Kom i god form igen med stave til stavgang. Disse hjælper med at aktivere overkroppen i stedet for blot benene, når man går. HomeX.dk sælger forskellige modeller fra Start og Exel. Hvis du er interesseret i at købe nyt bordtennisbord, så tag også et kig online på www.homex.dk.

Læs videre