Tidens Køkken står for god og eksklusiv catering i Århus, men der leveres også ud til andre dele af Østjylland. Bestil allerede nu jeres nytårsmenu eller menu til julefrokost på tidenskoekken.dk.

Catering i Århus - Eksklusiv mad ud af huset

Tidens Køkken er en af de bedste muligheder i Århus inden for luksus catering. Vælg dem pga. den faste kuvertpris, hvor der ikke kommer ekstra omkostninger på. Levering er nemlig også med i prisen, hvis det er til Århus-området. Bestil mad ud af huset af høj kvalitet. Det er et køkken, der har mange erfaringer inden for diner transportable i Østjylland. Der gås aldrig ned på ingredienserne og råvarerne, og der stræbes altid efter et perfekt resultat for hver eneste ret. Derfor er du sikret en særskilt og luksuriøs oplevelse, når du bestiller catering hos Tidens Køkken. Giv dem et opkald, hvis du ønsker mad ud af huset i Århus og omegn.

Bestil en nytårsmenu hos Tidens Køkken

Nu kan du bestille årets nytårsmenu! Snart bliver 2019 til 2020, og det er en af de dage, man gerne vil være fuldt tilstede. Det er de færreste, der gider bruge lang tid i køkkenet, så mange danskere vælger catering på nytårsaften. Bestil en nytårsmenu ud af huset i Århus og Østjylland hos Tidens Køkken, som i år leverer en 4-retters menu med de bedste nytårsretter, hvor der er kræset for hver eneste detalje for at give jer en perfekt nytårsaften. Deres nytårsmenu fås både med og uden drikkelse, og maden afhentes anrettet på fade på selve nytårsaften. Du kan være sikker på, det kun er de bedste ingredienser, der er benyttet. Gør nytårsaften 2019 til en succes med en lækker nytårsmenu, som kommer til at falde i god jord både blandt dine gæster og dig selv. Læs mere på www.tidenskoekken.dk, og bestil nytårsmad til hele forsamlingen.

Bestil mad til nytårsaften 2019 hos Tidens Køkken, og begynd allerede at glæde dig. Dette køkken i Århus står bag en fremragende 4-retters nytårsmenu, du kan læse mere om på tidenskoekken.dk - catering i Østjylland af højeste standard.

Læs videre