Det rigtige værktøj er guld værd, når du påbegynder et nyt projekt. Det gælder uanset om du arbejder professionelt eller har renovering af din bolig som en hobby - og om det er en fliseskærer eller mørtelpistol, du kigger efter. God kvalitet finder du hos Murergrej.dk. 

Historien

Murergrej.dk startede tilbage i  2013, fordi grundlæggeren oplevede et behov for ordentligt værktøj af høj kvalitet indenfor murerfaget. Der er sket meget i virksomheden siden da. I dag sælges mange forskellige kvalitetsprodukter indenfor flise- og murerarbejde samt vedligeholdelsesprodukter til bl.a. fliser og beton - eksempelvis fliseskærere og fugegrej. Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr er også blevet en del af sortimentet. De fleste kvalitetsmærker er repræsenteret hos Murergrej.dk, bl.a. PCI, HIKOKI, Nivel system, OX-ON, Montolit og Sigma. 

Ønsket er at kunne sikre kvalitet indenfor alle produkter og hurtig levering til din byggeplads. Bestiller du din fliseskærer eller andre produkter inden kl.15.30 lover virksomheden levering den følgende hverdag. Det betyder du undgår unødig ventetid, før du kan komme videre med dit projekt. Et tip - der er fri fragt ved køb over 1.000 kroner :-)

Samarbejde med fagfolk er vigtigt

Der stilles ofte store krav til et byggeprojekt og resultatet bliver altid bedre med godt værktøj og erfaring. Virksomheden samarbejder gerne med din byggeplads, hvis der er behov for andre værktøjer end dem, de har på lager. At kunne samarbejde med fagfolk om at udvikle nye modeller, ser menneskerne hos Murergrej.dk som en af deres fornemmeste opgaver. Så tøv ikke med at kontakte dem, hvis du har en ide til et værktøj, du mangler.  Telefonen 72606630 er åben i hverdagene fra 8.00 til 17.00. Du kan også sende en mail til [email protected]. Du kan læse mere her: www.murergrej.dk

DIY-projekter med fliseskæreren

Er du til DIY-projekter, kan du også finde en lang række værktøjer til at gøre dit murerarbejde eller betonarbejde lettere, og som hjælper dig i mål med et flottere resultat. Bliver du inspireret af at se "Nybyggerne", kan du finde den berygtede fliseskærer hos Murergrej.dk. Leder du efter en kvalitets fliseskærer , er du kommet til det rigtige sted. Du finder både fliseskærermodeller til at bruge direkte på underlaget og modeller på ben. Hvilken fliseskærer du skal vælge, afhænger af dit behov. Men uanset hvad du vælger, får du god værdi for pengene. 

Det sociale ansvar

Det sociale ansvar betyder noget hos Murergrej.dk. Virksomheden støtter både foreninger i lokalområdet og landsdækkende organisationer som Hospitalsklovnene og Julemærkehjemmene. Er det vigtigt for dig, at du handler hos en virksomhed med en social profil, kan du vælge Murergrej.dk.  

Læs videre