Dunlopillo står for nogle af de bedste elevationssenge på markedet. På nuværende tidspunkt finder du nedsatte modeller med en længde på 200 cm hos Schwarz Senge. Online på schwarz.dk kan du shoppe alt til soveværelset som fx sengebunde i mange størrelser både over og under den klassiske lamelbund på 120x200 cm.

Dunlopillo elevationsseng på 200 cm

Dunlopillo er et 90 år gammelt firma. Siden 1929 har de skabt kvalitetsprodukter til soveværelset, og det har medført, at Dunlopillo i dag er verdens største producent af puder og madrasser. Schwarz Senge fører nedsatte varianter i forskellige kategorier fra dette mærke. Her er det fx muligt at vælge en Dunlopillo elevationsseng i den klassiske længde på 200 cm. En elevationsseng fra Dunlopillo er et luksusprodukt, der kan holde i mange år. Hvis du kigger nærmere på restsalget far mærket, er det muligt at spare titusindvis af kroner på en ny seng. Hvis man leder efter en enkel og elegant elevationsseng med en høj sovekomfort, så er en Dunlopillo elevationsseng det oplagte valg. Længden på 200 cm er tilstrækkelig til størstedelen af danskere, på trods af vi er et at de højeste folkefærd i Europa.

Køb en lamelbund med de klassiske dimensioner på 120x200 cm via www.schwarz.dk

Hvis du leder efter en ny lamelbund, så er Kaagaard et mærke, der er værd at kigge nærmere på. Schwarz Senge forhandler flere størrelser inkl. den typiske lamelbund på 120x200 cm, lige som du finder lamelbunde helt ned til 70x200 cm og helt op til 120x210 cm eller 140x200 cm samt mange dimensioner imellem disse ekstremer. En lamelbund fra Kaagaard er en stabil og sikker konstruktion og samtidig et prisvenligt alternativ. På www.schwarz.dk finder du også andre typer af sengebunde inkl. elevationsbunde og planbunde. Elevationsbunde er bygget til at kunne dreje, når sengen indstilles, og de føres fra mærker som Röwa, Schramm og Selecta.

Schwarz Senge tilbyder alt inden for artikler til soveværelset som fx lamelbunde og elevationssenge med en længde på 200 cm. Vælg mellem de bedste sengemærker som Röwa, Dunlopillo, Selecta, Carpe Diem Beds og mange flere online på schwarz.dk.

Læs videre