Hos Bolighuset Werenberg kan du finde alt i boligindretning. Du kan bl.a. købe Incado billeder eller finde et flot sofabord træ i butikken.

Plakater og billeder fra Incado 

Bolighuset Werenberg sælger alt til indretning af bolig. Der er primært møbler og belysning i butikken, men du kan selvfølgelig også finde plakater og billedrammer til salg, for det er jo mindst lige så vigtigt, hvad man dekorerer sine vægge med. Bl.a. kan du finde et bredt udvalg af plakater fra Incado, som laver mange forskellige slags plakater og billeder. Der er bl.a. nogle sort/hvide prints af forskellige planter på sort baggrund, som er meget klassisk æstetiske og som går godt til et tjekket hjem med mange rene linjer og en minimalistisk indretning. Der er også print af malerier, bl.a. af blomster, elefanter, aber, frøer, hjorte, Vespa motorcykler og folkevognsrugbrød. Det er den slags billeder, som kan give en stemning i et hjem – fx er Vespa motorcykler en populært motiv i de danske hjem, selvom der er meget få af den slags motorcykler i Danmark. Det er måske fordi, den minder en om Sydeuropa, som vi jo godt kan lide. Find mange forskellige Incado billeder og plakater på siden, hvor du også kan finde Incado billedrammer.

Sofabord i træ

Hos Bolighuset Werenberg kan du finde et bredt udvalg af forskellige flotte møbler til gode priser, og du kan finde alt fra spiseborde, sofaer, sofaborde, skohylder, lamper, markiser, billedrammer, spisebordsstole, høje stole, havemøbler til plakater og gardiner. Leder du efter et træ sofabord, så er der mange forskellige spændende at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde et design i butikken, som vil matche dit hjem og dine ønsker. Finde et bredt udvalg af forskellige spændende sofaborde i træ i butikken og vælg en løsning, som passer til din sofa. Det er kan være fedt at kombinere æstetikker, således at man bryder den forventelige æstetik. Det kunne fx være ved at have en skarp sofa med lige linjer og et ”køligt” minimalistisk design, og så have et sofabord i træ i stedet for et i glas, som man måske ville forvente til den slags sofa. På den måde kan man lege med boligindretningen og finde nogle kreative løsninger.

 

Læs videre