Hos Billige Trægulve kan du springe alle mellemled over og lynhurtigt finde plankegulve til markedets bedste priser på www.billigetraegulve.dk. Her får du også altid godt håndværk og over 10 års professionel erfaring med plankegulve såsom sildebensparket.

Lamelopbygget eller massivt plankegulv? Find det på www.billigetraegulve.dk

Et plankegulv kan give selv det mest simple interiør nyt liv. Hos Billige Trægulve forhandles et stort udvalg af både massive og lamelopbyggede plankegulve - og du får tilbud på kvalitet. Et lamelopbygget planketgulv er en klassisk gulvtype, hvor hvert bræt er beklædt med træfinér, der dækker hele brættets overflade. Et massivt plankegulv derimod betyder, at hele brættet består af et enkelt stykke træ. Hos Billige Trægulve leveres begge typer af plankegulv direkte fra Europas førende producenter, sådan at du ikke behøver gå gennem mange mellemled, der skubber priserne i vejret. De eksklusive plankegulve fås i mange forskellige træsorter og med forskellige overfladebehandlinger, så du med garanti kan finde netop det trægulv, der passer til din bolig.

Sildebensparket i eg med olie eller matlak – Et stilrent og naturligt look

Sildebensparket er et populært valg, der bestemt associerer eksklusivitet og luksus. Sildebensparket er til kunden, der leder efter klassiske atmosfærer med et twist af luksus. Hos Billige Trægulve forhandles sildebensparket i eg i forskellige prisklasser. Målsætningen er dog, at alle gulve kommer fra flotte sorteringer, så der aldrig gås på kompromis med kvaliteten. Stavene der udgør dit nye sildebensparketgulv fra Billige Trægulve, er derfor alle fra fabrikker, som praktiserer godt håndværk, sådan at hver stav er nøje kontrolleret og udvalgt specifikt til dit nye parketgulv. Få fingrene i et sildebensparket, der er overfladebehandlet med enten olie eller matlak, sådan at du selv kan vælge om du vil investere i et mere naturligt eller stilrent look.

De fleste hjem ser bedre ud med sildebensparket, så hvorfor ikke kontakte en medarbejder hos Billige Trægulve for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Find plankegulve til markedets bedste priser på www.billigetraegulve.dk.

Læs videre