Direkte Import er en oplagt butik at klikke dig ind på, hvis du godt kan lide at indrette dit hjem med møbler som har et let retro design. Butikkens ejere går tydeligvis meget op i møbler, og har brugt lang tid på at sætte et ekstra-flot udvalg sammen. Det kan alle os møbelglade danskere naturligvis kun glæde os over. I skrivende stund tæller udvalget i butikken blandt andet et flot udvalg i kategorierne anretterbord og konsolbord. Læs mere herunder.

Flot og funktionelt anretterbord 

Et fint anretterbord kan være den helt perfekte måde at sætte prikke over i’et i dit møblement i stue og køkken, og så er anretterborde også ganske praktiske. Hos Direkte Import går man ekstra meget op i at møbler er både flotte og funktionelle. Derfor passer kategorien anretterbord naturligt godt ind i deres katalog.

Lige nu er der over ti forskellige, unikke anretterborde du kan vælge imellem. Derfor kan det svære ofte være at beslutte hvilket ét man skal vælge. Fælles for alle modeller i kataloget er at de holder det sædvanlige niveau af kvalitet, som man helt automatisk forventer af Direkte Import. Og så er der end da sommetider ét par gode tilbud på anretterborde at finde i udvalget.

Konsolbord i god kvalitet

Er det netop ét konsolbord der mangler hjemme i din stue, dit køkken eller i soveværelset? Så kan du måske finde den helt rigtige model på www.direkteimport.dk lige nu. Den danske møbelforretning har altid et spændende udvalg hjemme, hvilket bestemt inkluderer kategorien konsolbord. Alle modeller holder lige som ovre i kategorien med anretterborde et fint niveau af kvalitet, og du kan derfor frit vælge det konsolbord som du personligt synes bedst om, og som passer ind i den stil du indretter i.

Læs videre