Har I besluttet jer for at den gamle seng hjemme i soveværelset er ved at være pensionsklar, og leder I derfor efter en god forhandler at shoppe hos? Så er her et godt tip: hos Sengeexperten.dk har de altid et fantastisk udvalg af senge, fra markedets bedste mærker. Især Carpe Diem har lige nu rigtig mange flotte modeller at byde på. Du finder desuden alle de gængse kategorier, inklusiv elevationsseng, kontinentalseng og boxmadras. Læs mere om butikken og kataloget herunder.

Carpe Diem senge i flotte design

Mangler du en god seng, med den helt rette komfort og et flot og dekorativt design, der passer perfekt ind på soveværelset? Så er Carpe Diem senge det helt rette sted at starte med at kigge. Carpe Diem senge er high-end senge når de er bedst. Det er trods alt ikke lige frem noget tilfælde, at man finder så mange Carpe Diem senge rundt omkring på de danske soveværelser. I skrivende stund er der syv forskellige flotte modeller du kan vælge imellem i kataloget med Carpe Diem senge hos Sengeexperten.dk, samt tilbehør så som sengegavl og sengefødder. Og bliver det nødvendigt, har du altid mulighed for at drage fordel af den venlige kundeservice hos www.sengeexperten.dk.

Super smart elevationsseng

Har du besluttet dig for at købe en dejlig elevationsseng hjem til soveværelset, er Sengeexperten.dk ligeledes et godt sted at søge hen. Her finder du en masse flotte modeller inden for elevationssenge, inklusiv modeller fra Hästens, Auping, JENSEN og Dunlopillo. Så mon ikke én af de flotte elevationssenge fra kataloget passer helt perfekt til dig, og matcher dit budget. Shopper du for over 450,- hos forhandleren, kan du oven i købet glæde dig over gratis fragt på din nye elevationsseng eller når du shopper andet tilbehør til soveværelset.

Læs videre