SIS by Lekolar står klar med et fantastisk udvalg af skolemøbler, der blandt andet byder på elevstole, borde og opbevaringssystemer i høj kvalitet. Mangler jeres institution nye møbler, kan I med fordel læse mere forneden.

Super lækre skolemøbler

Et godt læringsmiljø er alfa omega for, at eleverne får det maksimale ud af undervisningen – med andre ord kan man via investeringer i læringsmiljøet forebygge og reducere risiciene for at skulle bruge store ressourcer på specialundervisning og på at genetablere kontakt med eleven. SIS by Lekolar har igennem næsten 100 år arbejdet med at skabe de optimale rammer for god og nem læring. Via deres store sortiment af lækre skolemøbler, kan I skabe et inspirerende læringsmiljø for elever lige såvel som for lærere eller pædagoger i institutionen. Deres brede vifte af skolemøbler byder både på møbler til klasseværelset i form af stole, borde, tavler og opbevaringsmøbler i flere forskellige modeller samt højborde, modulsofaer og garderober til kantiner og andre fællesarealer. Udover at kunne tilbyde et stort udvalg af lækre skolemøbler, tilbyder SIS by Lekolar også rådgivning til indretningen af klasseværelser og fællesarealer fra specialiserede konsulenter, der igennem årene har tilegnet sig masser af erfaring og know how inden for området.

Komfortable elevstole

Lærings- og undervisningsmetoder forandrer sig med tiden og det gør sig også gældende for møblerne, der siden den klassiske skolebænk er blevet udskiftet flere gange, for at skabe de bedst mulige rammer for læring. Hos SIS by Lekolar finder I et stort udvalg af forskellige elevstole til klasseværelset. Alt afhængig af hvilken institution man er, og hvilken måde undervisningen forløber på, er der visse stole, der egner sig bedre end andre og det bærer udvalget hos SIS by Lekolar også præg af. I finder både elevstole med og uden hjul blandt udvalget og er I på udkig efter stole, der er velegnet til auditorier eller lignende sale, finder I sågar også elevstole med indbyggede skriveplader, der både er fleksible og elegante. Både design, funktionalitet, komfort og robusthed er i højsædet for hver enkelt design og med rig mulighed for selv at vælge polstring og farve på udvalgets elevstole, kan I således også skabe et gennemgående tema i jeres indretning.

Skab det perfekte læringsmiljø og klik ind på www.sis-as.dk.

Læs videre