Hvis du søger smukt modetøj til kvinder i alle aldre, samt brugskunst på en og samme hjemmeside, så læs med her om Helle K-art og deres udvalg af Cabana Living og Woody plankeborde.

Flot Woody plankebord

Den nye nordiske designstrømning har for længst indtaget landet, og nogle af grundstenene i dens filosofi er enkelthed, minimalisme, funktionalisme og ærlighed over for materialerne. Der bliver ofte brugt gode materialer, og de fremstår råt og ærligt uden at skjule, hvad de er. Træet ligner træ og males ikke over, samlinger gemmes ikke ad vejen etc. Hos Helle K-art kan du finde et stort udvalg af flot design, og du kan bl.a. købe et smukt Woody plankebord med fast lav pris på levering: kun 500 kr. for levering lige til døren. De smukke plankeborde laves efter bestilling, så du får dit træ lige som du vil have det. Se udvlaget på hellek-art.dk og bestil præcis det Woody plankebord i den farve og overfladebehandling, som du synes matcher din spisestue. Der er forskellige valgmuligheder for træ, overfladebehandling og bordben, når du bestiller et Woody plankebord. Læs mere og bestil på hjemmesiden.

Cabana Living tøj

Hos Helle K-art kan du også finde et stort udvalg af modetøj til kvinder. De har bl.a. smukt og smart tøj fra Cabana Living, som laver moderigtige design til de stilbevidste. De har et stort udvalg af baggy bukser med mange forskellige mønstre og farver, bl.a. leopard, striber etc. Cabana Living laver også skjorter med mønstre af blomster, samt T-shirts med print. De fører også smukke løse oversized skjorter, som kan sætte pift på stilen. Læs mere om de mange forskellige smukke design fra Cabana Living på hjemmesiden www.hellek-art.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige præcis det, du leder efter. De mange forskellige flotte skjorter og trøjer sælges til priser, som alle kan være med på og du får fri fragt ved køb over 499 kr. Tjek hele sortimentet på siden, hvor de også fører et smukt sortiment af brugskunst, skønhedspleje og interiør til de stilbevidste kvinder og mænd.

Læs videre