Hos Noeola er man eksperter inden for alt der har med vintage puder, håndknyttede tæpper og kelimtæpper at gøre, med særligt fokus på tæpper og puder fra Tyrkiet. Et hurtigt kig på deres katalog, vil straks overbevise én af, at man helt sikkert godt kan regne med at finde ens nye drømme tæppe eller vintage puder i kataloget, hvis man godt kan lide den lidt orientalske stil. Læs videre i artiklen herunder, hvis vil vide mere om butikken og kataloget.

Vintage puder i vidunderlige design

Der er altid massevis af vidunderlige design man kan vælge imellem, når man shopper vintage puder hos Noeola. Fra det øjeblik man ”træder ind i butikken”, eller i hvert fald går ind på www.noeola.dk, bliver man præsenteret for et super flot udvalg af vintage puder, som man tydeligvis har brugt lang tid på nøje at udvælge fra forhandlers side. Lige som det generelt gælder for kataloget hos forhandleren, er der hele tiden konstant udskiftning i kataloget med vintage puder. Finder du derfor et sæt puder du synes særlig godt om, er det derfor med at slå til med det samme. Man ved aldrig om en anden kunde også ser sig lun på de vintage puder, som du synes om.

Håndknyttede tæpper 

Den konstante udskiftning i kataloget - både når det gælder vintage puder og håndknyttede tæpper - er naturligvis en god ting. Det sikrer at det altid er en spændende oplevelse at besøge butikken, og se om der mon skulle være kommet et håndknyttet tæppe eller en vintage pude, som man ikke kan stå for. Har du derfor lidt tid til overs, vil den helt sikkert være fornuftigt brugt, på at hygge dig med at kigge kataloget med vintage puder og håndknyttede tæpper hos Noeola igennem.

Læs videre