Tine K Home har et omfattende design CV. Virksomheden har siden 1999 designet alt fra pudebetræk og bambusmøbler som bambus sofaborde og solvogne til glaslamper og meget andet. Det naturlige element fusioneres med enkelt elegance og boheme med respekt for håndværket. Dette resulterer i nogle luksuriøse og interessante designmøbler og interiør, der er lavet i hånden.

En Tine K Home glaslamper er altid unikke

En flot glaslampe kan løfte stilen op i ethvert rum. Tine K Home fører belysning inddelt i kategorierne gulvlamper, pendler, lampeskærme, fatninger, bordlamper samt væglamper. I deres store udvalg af belysning finder du den ideelle glaslampe til dit hjem, hvis du er interesseret i dette materiale, men du kan også bestille lamper i flet samt lampeskærme i bomuld. De nordiske designtendenser ses tydeligt i udvalget af belysning hos Tine K Home. Dette designfirma fra Fyn tilbyder innovative glaslamper og andre typer fra diverse forhandlere af mærket. Læs mere om deres projekter og deres udvalg på www.tinekhome.com, og kontakt den familieejede virksomhed, hvis du er interesseret i at bestille en glaslampe eller andet fra designsortimentet.

Udstyr stuen med et enestående bambus sofabord

Et bambus sofabord fra Tine K Home er et naturligt møbel i en enkelt stil, som man kan have stor glæde af år efter år. De fleste hjem har et sofabord, hvor man kan placere fjernbetjeningen, slikket, magasinerne osv. på. Et bambus sofabord giver et unikt twist, og et håndlavet sofabord i bambus kan gøre meget for indretningen i stuen. Tine K Home har også designet sofaborde i andre materialer som metal inkl. genbrugsaluminium.  På www.tinekhome.com finder du også fantastiske spiseborde, stole og andre typer af møbler i bambus og andre materialer. Tine K Home byder på et væld af spændende og innovative designs inden for møbler, og med et udvalg, der ofte opdateres, er der altid noget nyt at se på, når man klikker ind på tinekhome.com.

Hos Tine K Home elsker de bambus, og deres udvalg byder på et bambus sofabord, solvogne, stole og andre typer af møbler i et naturligt og elegant design. På www.tinekhome.com kan du også se udvalget af glaslamper inddelt i kategorier som væglamper, pendler osv.

Læs videre