Er du træt af kedelig og forudsigeligt design? Så er Tine K Home lige det rette sted for dig at kigge hen. Hos dem finder du nemlig kreative designs, der blander det eksotiske med det klassiske på en måde, som du med garanti ikke har set det før. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, tinekhome.com/da, næste gang du skal ud og købe nye ting til hjemmet. 

Moderne og stilsikre gulvlamper

Nogle gange kan selv de mindste ting gøre den største forskel. Det gælder også i hjemmet, hvor en lille ting, som f.eks. en gulvlampe, kan være lige præcis, der giver rummet det ekstra touch. Klikker du ind på Tine K Homes hjemmeside, under kategorien gulvlamper, finder du et kæmpestort og flot sortiment af forskellige gulvlampe designs og modeller. Du kan bl.a. finde den stilsikre gulvlampe i materialet rattan, der kan passer ind i alle slags miljøer, såsom hjemmet eller på jobbet. En anden måde at bruge en gulvlampe på, er ved at kombinere den med en flot lampeskærm. Dette kan tilføje et sjovt ekstra element, samtidigt med at din gulvlampe beholde dets stillede udtryk. Hos Tine K Home finder du gulvlamper i alle tænkelige størrelser og farver, som du frit kan vælge imellem efter smag og stil. Så går du og overvejer, hvordan du kan spicy dit hjem op på en nem måde, så overvej om ikke en ny gulvlampe er lige sagen for dig.

Pendler lamper i den bedste kvalitet

Hos Tine K Home finder du som sagt en kæmpe udvalg af forskellige former for lamper. Herunder også de stilfulde og enormt elegante pendler lamper. En pendler lampe har et helt specielt udtrykt, samtidigt med at den passer til alle tænkelige omgivelser. Der findes mange forskellige pendler modeller, og de kommer alle med hver deres specifikke udtryk. Er du til de større modeller med klare linjer, er Hangbast-XL lige det rigtige for dig, mens hvis du mere er det til det uformelle look, så kan en Hangfrill-M klart anbefales. Hos Tine K Home tilbydes der kun pendler lamper i den bedste kvalitet, om de så er produceret i glas, messing, ratan, palmeblade eller muslingeskaller, så er du sikret, at kvaliteten altid er i top. Det eneste du skal tage stilling til, er hvilken type pendler lampe, der passer bedst til dit hjem og din smag. Så tag og hop ind på deres hjemmeside, og find din næse pendler lampe.

Læs videre