Hos www.noeola.dk finder du smukke, unikke og håndlavede kelimtæpper og vintage puder m.m. Du finder en lang række forskellige modeller, der varierer i både design, farver, mønstre og former – på den måde kan du helt selv sammensætte den perfekte kombination til netop dit hjem. Så tag et kig i Noeolas smukke univers i dag.

Bredt udvalg af vintage puder

Holder du af at indrette dit hjem personligt og unikt med håndplukkede møbler og pynteting lige efter din smag? Så kan Noeolas store, flotte sortiment af vintage puder være lige noget for dig. Her finder du en lang række smukke, håndlavede kelim og vintage puder, der med sine detaljerede mønstre og skønne farver tilfører både sjæl og varme i din boligindretning. Pift sofaen eller sengen op med en eller flere af de lækre vintage puder, der alle er specielt udvalgt i Tyrkiet af Noeola selv. Puderne fås naturligvis i flere forskellige størrelser og former, mønstre og farver – så find dine favoritter i de flotte sortimenter i dag.

Diverse kelimtæpper

Fyld dit hjem med flot, håndlavet design og god kvalitet i Noeolas store og unikke sortiment af kelimtæpper. Alle kelimtæpperne er unikt udvalgte i Tyrkiet og tilføjer, med deres skønne mønstre og farver, sjæl og personlighed i ethvert hjem. Du finder kelimtæpperne i mange forskellige størrelser og former – på den måde kan du nemt indrette tæpperne i både gang og entre, som tæpper løber samt i stue og på værelser, som gulvtæppe. Skab en rød tråd gennem dit hjem med både kelimtæpper- og puder i husets forskellige rum. Valget er dit, du skal blot finde din eller dine favoritter i det brede, varierede sortiment.

Hos Noeola bliver du inspireret af smukke puder og tæpper i en lang række varianter, som du kan pifte din boligindretning op med. Med de håndlavede- og og plukkede modeller, finder du udelukkende unikke puder og tæpper, som ingen andre har.

Læs videre