Design væglamper, lamper til hjemmet og andre lækre interiørprodukter er på hylderne hos Tine K Home, som har en skøn butik på Fyn, ligesom deres intuitive og overskuelige webshop, tinekhome.com, også er et besøg værd. Klik ind på hjemmesiden allerede nu, hvis du vil se mere, eller læs med her, hvis du vil blive klogere på den spændende danske virksomhed.

Stilrene design væglamper 

Hos Tine K Home har de en stor forståelse for, hvad den rette – eller forkerte – belysning kan gøre ved et rum. Derfor går de enormt meget op i at skabe design væglamper, som bidrager til at skabe en rar og skøn atmosfære i hjemmet eller på kontoret. Deres imponerende udvalg af design væglamper vidner netop om dette, og du kan garanteret finde en væglampe, der matcher din smag. For design væglamper fra Tine K Home er simpelthen så smukke, elegante og stilrene, at man næsten ikke kan gå galt i byen med dem. Alle deres design væglamper er naturligvis i høj kvalitet, hvilket du i øvrigt altid kan forvente med produkter fra Tine K Home. Tine K Home blev grundlagt i 1999 af Tine Kjeldsen og hendes mand, og siden da har de været anerkendte for deres stilrene designs i høj kvalitet. 

Forskelligartede lamper til hjemmet

Generelt set har Tine K Home et væld af lamper til hjemmet. Virksomheden har som nævnt en stor passion for belysning, og deres mange forskelligartede lamper til hjemmet, lampeskærme, pendler osv. er i utrolig høj kurs – ikke kun her til lands, men i hele verden. Og med god grund. For Tine K Home er simpelthen garant for god smag, godt håndværk og en æstetisk sans, der siger spar to. Stilen er tilmed inspireret af rejser til nær og fjern, hvilket måske også er en af årsagerne til, at der ikke blot er tale om en national, men global succes. Er du interesserede i lamper til hjemmet fra Tine K Home, men har du spørgsmål hertil, skal du endelig ikke tøve med at kontakte virksomheden på mail eller telefon. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at henvende dig til de venlige og dygtige medarbejdere i butikken på Fyn, hvis du har spørgsmål angående lamper til hjemmet.

Læs videre