Er du på udkig efter et nyt vægur til køkkenet eller værelset? Se de mange flotte modeller hos TrendyLiving.dk, der har væghængte ure til enhver smag og enhver bolig. I denne artikel kan du også læse om udvalget fra Bloomingville, men du kan naturligvis også smutte direkte til www.trendyliving.dk, hvor der også står mere info om mærkerne og produkterne.

Nyt vægur? Køb hos TrendyLiving.dk

Køb et flot vægur hos TrendyLiving - perfekt til at hænge over køkkenbordet eller i entreen. På www.trendyliving.dk har du adgang til mange anerkendte mærker i kategorien med vægure som f.eks. Kähler, Applicata, Hay og Menu. Hvis du leder efter et flot væghængt ur fra et designermærke af, så finder du næppe et bedre onlineudvalg blandt danske webshops. Køb udsøgte træure samt de ikoniske Watch Me Normann Copenhagen vægure på hjemmesiden. Hos TrendyLiving.dk opnår du gratis fragt på de fleste bestillinger. Dette faktum koblet sammen med den hurtige levering, gør det meget attraktivt at handle hos denne webshop, uanset om man leder efter et væghængt ur til hjemmet eller noget andet til boligen. Du får også prisgaranti på de forskellige mærker, og derfor bliver det ikke billigere end hos TrendyLiving.dk. Køb et trendy vægur på www.trendyliving.dk, som du kommer til at elske at se på hver dag.

Bloomingville design til hjemmet i nordisk stil

TrendyLiving.dk forhandler et stort udvalg fra Bloomingville, som står bag mange designs inden for interiør og møbler. Dette nyere mærke fra Danmark blev grundlagt anno 2000 af Betina Stampe, som med sin passion for det nordiske stod bag en lang række af designs af smuk kvalitet, hvor de skandinaviske undertoner havde meget at sige. Bloomingville er nordisk design, når det er bedst, og derfor finder du også rigtig mange sider med mærket på www.trendyliving.dk. Køb Bloomingville indretning til konkurrencedygtige priser, og husk, at prisgarantien også omfatter dette mærke. Shop alt fra drikkeglas og fødselsdagstoge til vinglas og dækkeservietter fra Bloomingville af.

Hos TrendyLiving.dk finder du alt i Bloomingville interiør samt vægure til din bolig eller til kontoret.

Læs videre