Er det tid til at bestille træpiller, og vil du gerne spare lidt på dine indkøb? Vil du samtidig gerne kunne vælge imellem en række af de bedste mærker på markedet? Så er Pillemadsen den helt rigtig butik for dig! Her finder du nemlig mærker som Heatlets træpiller og Fireheat træpiller, til priser hvor få andre butikken kan følge med. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder, hvor du kan finde info om både butikken og mærkerne.

Heatlets træpiller til skarpe priser

Det er ikke den store hemmelighed hvorfor priserne på træpiller og andre produkter er ekstra gode, når man shopper hos www.pillemadsen.dk. Det skyldes ganske simpelt, at butikken ligger på den anden side af den dansk-tyske grænse. Man kan derfor nøjes med at betale tysk moms når man shopper Heatlets træpiller og andre gode mærker hos forhandleren, hvilket helt automatisk gør priserne ekstra konkurrencedygtige. Den eneste hage er at du selv skal afhente dine Heatlets træpiller du køber i butikken, men bliver det nødvendigt, er der fragtmænd i området som helt sikkert gerne vil klare jobbet for dig. Klik ind forbi Pillemadsen hvis du vil vide mere om mulighederne for køb af Heatlets træpiller til tyske priser.

Fireheat træpiller i høj kvalitet

Foruden Heatlets træpiller finder du selvfølgelige også en masse andre gode mærker hos forhandleren. Blandt andet Fireheat træpiller. Fireheat træpiller er kendt for at holde et ekstra højt niveau af kvalitet, hvor man får virkelig meget værdi for pengene. Fireheat træpiller har et ekstra lavt niveau af vand og aske, hvilket helt automatisk giver mere ”varme for pengene”. Både Fireheat træpiller og Heatlets træpiller er fremragende valg disse dage, når man skal bestille træpiller, og er en del af kataloget hos Pillemadsen.

Læs videre