Himmerlands Pejsecenter sælger, monterer og servicerer pillefyr, pejse og brændeovne. Dette gøres af uddannede fagfolk med stor passion for alle typer produkter, der falder ind under kategorien pejs og fyr. Går du for eksempel rundt og drømmer om en pilleovn? Eller har du haft et pillefyr i tankerne? Så kan du med fordel læse mere her eller på www.himmerlandspejsecenter.dk.

Pillefyr fra Caminette Montegrappa garanterer høj kvalitet

Er du interesseret i nye måder at opvarme din bolig på står Himmerlands Pejsecenter klar med en lang række af produkter, der kan klare netop dette. Et moderne pillefyr er en populær løsning, og kommer med en lang række fordele, når det udskifter det gamle oliefyr. Ved installation af et pillefyr, kan du nemlig spare op imod 70 procent på varmeudgifterne, uden at skære ned på kvalitet, varme eller betjening. Hos Himmerlands Pejsecenter forhandles pillefyr fra Caminette Montegrappa, der er en type af pillefyr mange mennesker holder af at bruge. Dette skyldes ikke bare deres generelt høje kvalitetsniveau, men især den simple og intuitive måde, man betjener fyret på. Hos Himmerlands Pejsecenter kan de hjælpe dig med at finde præcis den model, der passer din families behov. I kan på denne måde få mest muligt ud af både jeres pillefyr og jeres udgifter til varmeregningen.

Vælg CO2 neutrale pilleovne med vandtank

Pilleovne er en anden mulighed, der hjælper mange med at udnytte deres varmekilder mest muligt. Himmerlands Pejsecenter forhandler pilleovne, der er beregnet til varmeflytning. De har nemlig et bredt udvalg af pilleovne, der dækker bredt, så du for eksempel kan vælge modeller med vandtank o.l. Deres pilleovne er ligeledes fra det gode mærke Caminette Montegrappa, og der er elsket for design, kvalitet og intuitiv betjening. Du kan derfor håndplukke præcis den type af ovn, der passer dig og din husholdning, sådan at I kan spare både tid og penge på opvarmningen derhjemme. Udover at være gode for pengepungen, er pilleovne desuden særdeles gode for miljøet. De træpiller der afbrændes, er nemlig fuldt ud C02-neutrale, hvilket betyder, at du også kan opvarme dit hjem helt uden at få dårlig samvittighed. Installation af pilleovne er dog en stor investering, så netop derfor forhandler Himmerlands Pejsecenter udelukkende produkter af høj kvalitet. Du behøver derfor ikke at tage stilling til andet end, hvilken ovn, der passer dine behov bedst muligt. Er du dog i tvivl om det store udvalg af pilleovne, står flere medarbejdere klar på www.himmerlandspejsecenter.dk med gode råd og stor viden. De kan hjælpe dig godt i gang — uanset om du hælder mod pillefyr eller pilleovn!

Læs videre