Dunlopillo er et af mange kendte mærker, du finder hos Schwarz Senge. Køb alt til soveværelset inkl. lamelbunde, sengetøj og puder online.

Madrasser, hovedpuder og senge fra Dunlopillo

I sengeverdenen er Dunlopillo kendt som en af de helt store spillere. Resultatet skyldes i høj grad, at firmaet udviklede Dunlopillo Talalay naturlatex, der stammer fra gummitræets saft. Råvaren er forfinet og er blevet til de yderst komfortable madrasser og puder, som mange danskere aldrig ville overveje at gå væk fra. Dunlopillo har været til siden 1929, og det er da også blevet til en lang række af senge. Hvis du leder efter en kontinental- eller elevationsseng, eller du er på udkig efter en lidt mere simpel løsning med boxmadras, er mærket anbefalelsesværdigt. Hos Schwarz Senge har de meget erfaring i salg af senge, madrasser, hovedpuder m.m. fra Dunlopillo. Det er svært at give mærket nok respekt med ord. Derfor kan det kun på det varmeste anbefales, du selv ”prøveligger” nogle af puderne og madrasserne i butikken ved København Ø. Derinde kan du også få foretaget en rygtest - gratis! Husk at bestille tid inden. Det kan gøres på schwarz.dk.

Køb en Kaagaard lamelbund på schwarz.dk

Leder du efter tilbehør til soveværelset, er Schwarz Senge også det rette sted at handle - enten i København Ø eller på schwarz.dk. Det er vigtigt med en stabil lamelbund, som kan holde til madrasserne og din vægt. Her har Schwarz Senge valgt at sælge fra Kaagaard, som er en dansk producent. Kaagaard har ført sig på høj kvalitet til rimelige priser, og hvis du køber en billig lamelbund fra dem, får du en rigtig god løsning! Hvis du bestiller online, får du levering til døren, men du kan naturligvis også afhente i København Ø. Spar penge på en stabil og stærk lamelbund.

Klik dig til soveværelsesartikler online, eller kom forbi København Ø, hvor du også kan få en gratis rygtest. Køb alt fra lamelbunde til madrasser fra brands som Dunlopillo, Kaagaard, Carpe Diem og mange flere.

Læs videre