Hver gang du klikker ind på Himmerlands Pejsecenter, bliver du mødt af et af landets bedste udvalg inden for brændeovne og pejse. Du finder desuden også en masse lignende produkter i samme dur. Har du besluttet dig for at installere en flot gaspejs derhjemme, lige som mange andre danskere har gjort, er butikken det helt rigtige sted at starte med at klikke dig hen. Læs mere om butikken og produkterne i artiklen herunder.

Flotte brændeovne fra kendte mærker

Det er ikke flotte brændeovne der mangler, hvis du besøger www.himmerlandspejsecenter.dk. Blandt andet kan du finde en masse flotte modeller fra kendte mærker som HWAM, Lotus og RAIS. Tre mærker, som bestemt ikke har fundet vej til Himmerlands Pejsecenter ved et tilfælde. Tvært i mod er de med i kataloget med brændeovne, fordi de kombinerer et flot og moderne design med ekstra høj kvalitet. Det sikrer at der er et inspirerende udvalg af brændeovne i kataloget, samtidig med at brændeovne du køber hos forhandleren, vil være et indkøb som du kan have glæde af i mange år frem. Har du ikke allerede set kataloget med brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter, så besøg hjemmesiden allerede i dag.

Smart gaspejs

En gaspejs er blevet et populært valg at installere i stuen, frem for almindelige pejse hvor man fyrer med træ, når vi danskere indretter os. Tager man et nærmere kig på en gaspejs i kataloget hos Himmerlands Pejsecenter, er det da heller ikke så svært at forstå hvorfor. En gaspejs er nemlig ikke kun god til at varme stuen op, den ser samtidig også flot ud og er mindst lige så hyggelig at samles omkring, som en traditionel pejs. Har du spørgsmål vedrørende valg af gaspejs og / eller brændeovn, så klik ind på webshoppen og få en snak med kundeservice.

Læs videre