Leder du efter brændsel, som du kan fyre op i din brændeovn med, når det bliver koldt? Så bør du se nærmere på udvalget hos Pillemadsen. Her finder du nemlig både et brændetårn, træpiller, energikoks og meget mere. Alle varerne forhandles til lave priser, fordi forhandleren har adresse syd for den danske grænse, hvor momsen er lavere. Så har du lyst til at købe billigt brændsel i topkvalitet, vil det være oplagt at aflægge et visit hos www.pillemadsen.dk.

Bredt sortiment af træpiller

Hos Pillemadsen finder du et imponerende bredt udvalg af træpiller til brændsel. Det er en miljøvenlig måde at fyre op på, og det er samtidig super nemt. Pillerne er biobrændstof, som er produceret af 100% rent træ, og som ikke indeholder nogle tilsætningsstoffer. Hos forhandleren kan du finde træpiller i høj kvalitet fra mange forskellige mærker såsom Heatlets, Olimp og Barlinek for blot at nævne nogle få. Pillerne findes med forskellige brændværdier, og du kan uden tvivl finde lige præcis de træpiller, du foretrækker. Har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til deres kundeservice, som altid står klar til at hjælpe. Besøg www.pillemadsen.dk og køb dine billige træpiller i dag.

Smart brændetårn

Ønsker du at tænde op i brændeovnen med fast brænde, vil det give god mening at kigge nærmere på et brændetårn fra Pillemadsen. Mulighederne er mange, og du kan helt selv vælge, om dit brændetårn skal være af birk, ask eller bøg. En af fordelene ved et brændetårn er, at du slipper for al besværet ved selv at skulle hugge sit brænde. Køber du et brændetårn hos forhandleren er du garanteret solid kvalitet og en høj brændværdi. Har du lyst til at blive klogere på de forskellige løsninger, så gør dig selv en tjeneste og klik ind på www.pillemadsen.dk, hvor du kan læse meget mere om brændetårne.

Læs videre