Kragelund Tagrens tilbyder effektiv fliserens og rensning af træterrasse samt andre former for algebehandling. Nedenfor kan du læse mere om hvad Kragelund Tagrens kan gøre for dig og din bolig.

Effektiv fliserens

Hos Kragelund Tagrens står dygtige medarbejdere klar til at rengøre dine fliser så de bliver flotte at se på igen. Det er næsten umuligt at undgå, at fliser med tiden bliver snavset og mere triste at se på og en fliserens vil derfor være nødvendig. Grundet vejrforholdene i Danmark, er det især svært at holde fliserne rene og du vil måske opleve, at dine fliser er fyldt med alger, mos, flisepest og ukrudt. Kragelund Tagrens er eksperter inden for fliserens og vil hellere end gerne også hjælpe dig med at gøre dine fliser rene. De benytter sig af effektive metoder, der virkelig skaber resultater og som giver fliserne et nyt og flot look. Uanset hvor du bor henne i landet, vil Kragelund Tagrens hellere end gerne komme forbi og rengøre dine fliser. Du kan læse meget mere om effektiv fliserens fra Kragelund Tagrens ved at klikke ind på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om nogle af de andre services som Kragelund Tagrens tilbyder.

Professionel rensning af træterrasse

En træterrasse er fantastisk! Den giver en super fed overgang fra hus til have og på samme tid er det enormt praktisk med et fast og hævet og ikke mindst jævnt underlag som man kan færdes på uden at få alt for beskidte fødder. Dog kræver træterrasser også en vis pleje og får træterrassen ikke den nødvendige pleje kan det få store konsekvenser. Kommer der alger på din træterrasse, kan det resultere i råd og derved ødelægge din terrasse fuldstændig. Kragelund Tagrens tilbyder effektiv rensning af træterrasse med utrolige resultater. Ved rensning af træterrasse benytter Kragelund Tagrens sig af specialbyggede maskiner og topprofessionelt udstyr og deres medarbejdere er dygtige og ved hvad de laver. Du kan læse mere om rensning af træterrasse på Kragelund Tagrens’ hjemmeside hvor du også kan se eksempler på deres effektive behandling.

Læs mere om Kragelund Tagrens på www.kragelundtagrens.dk.

Læs videre