Som kunstmaler er det altid vigtigt, at du har de rette produkter, der matcher din stil. Hos Art-de-vinci.dk kan du være sikker på at finde alt, du skal bruge, uanset om du er maler på lærreder, glas eller andet. De har et lager fyldt med spændende produkter som Golden akryl og PROFI 2 lærred.

PROFI 2 lærred egnet til alle malerteknikker

Når du skal til at male på et lærred, så er det værd at overveje god tysk kvalitet som PROFI 2 lærred. Det finder du hos Art-de-vinci.dk, der netop ved hvor vigtigt det er, med det rette produkt. Et PROFI 2 lærred er håndopspændt. Selve blindrammen er lavet i nordisk fyrretræ. De er udstyret med finger joints, for at undgå at træet vrider sig. Derudover kan du være helt sikker på at et PROFI 2 lærred er i 100 % ubleget bomuld, samt forbehandlet med 3 x forbehandlet gesso, så det er klar til brug. Det smarte PROFI 2 lærred er derfor velegnet til alle maleteknikker. Bagpå en PROFI 2 lærred er der både stivere og kryds, der kan behov for større stabilitet. Lærredet er altid hæftet bagpå blindrammen. Lyder PROFI 2 lærred som det rette valg for dig, der skal til at male på nyt lærred, så tag ind forbi Art-de-vinci.dk og find et i deres lager.

Prøv de flotte GOLDEN akryl produkter

Efter du har anskaffet dit lærred, så er det på tide at vælge det rette maling. Hos Art-de-vinci.dk kan du finde GOLDEN akryl, der altid kommer i høj kvalitet. Du kan være sikker på at GOLDEN akryl kommer i mange forskellige farver, samt i 3 forskellige varianter. Der er Heavy Body, Fluid og High Flow. Forskellen på de tre GOLDEN akryl er deres konsistens. Heavy Body er en lækker, tyk og cremet konsistens, næsten som tandpasta. Fluid er en lidt tyndere konsistens, tættere på piskefløde. High Flow er derimod den tyndeste konsistens af de tre, og er næsten som vand. Det største sortiment af GOLDEN akryls varianter er Heavy Body, som de har i hele 101 farver. De forskellige GOLDEN akryl farver er alle i professionel kvalitet. Der er forskel i farverne, alt efter hvilken pigment der er brugt. GOLDEN akryl er vandbaseret, og er vandfast når tørt. Vil du lære mere om GOLDEN akryl, eller bestille noget hjem, så tag ind forbi Art-de-vinci.dk.

Art-de-vinci.dk yder fantastisk service, og står altid klar til at besvare dine spørgsmål. Bestiller du hos dem, er du garanteret levering allerede mellem 1-3 hverdage.

Læs videre