Harald Nyborg har en velassorteret kategori med forskellige artikler inden for marine og fiskeri. Her finder du fx fine tilbud på redningsveste, reb, tove, fortøjninger og waders inde på harald-nyborg.dk.

Redningsveste tilbud online på harald-nyborg.dk

redningsveste tilbud - Harald NyborgSikkerheden er topprioritet, når man befinder sig til søs, og med en af de pålidelige Lalizas redningsveste fra Harald Nyborg, er der én ting mindre at bekymre sig om i sejlbåden, robåden, kanoen, eller hvad end du foretrækker at sejle i. På www.harald-nyborg.dk er det både muligt at finde redningsveste til børn og voksne. Der sælges redningsveste helt ned til 3-10 kg og op til at kunne bære en kropsvægt på 90+ kg. Disse redningsveste er bygget af troværdige materialer, så de fungerer optimalt, hvis uheldet skulle være ude. Redningsvesten kan betegnes som sikkerhedsselen til søs. Det er ikke en dyr investering, men det bliver muligvis den bedste investering, man nogensinde har foretaget sig. Hvis du er vild med at bruge tid på de danske åer, fjorde eller have, så er der penge at spare i deres marine og fiskeri kategori hos Harald Nyborg. Her finder du bl.a. gode tilbud på redningsveste, som automatisk vender en bevidstløs person i vandet rigtigt. De forskellige modeller på harald-nyborg.dk er godkendte ifølge gængse ISO-standarder, der er dit bevis på optimal sikkerhed. Harald Nyborg fører også andre billige produkter til vand glade danskere som fx waders og andet inden for marine og fiskeri.

Bestil waders i neopren fra mærket Abu Garcia

Bestil billige waders på harald-nyborg.dk, der forhandler waders i flere størrelser fra Abu Garcia af. Disse modeller er skabt i neopren, som er et materiale de fleste associerer med våddragter og tørdragter. Det er et materiale, som er med til at holde kroppen varmere, når den er udsat for kolde vandtemperaturer som fx i de danske farvande og åer. Med neoprenwaders fra Abu Garcia er det altså muligt at føle sig mere komfortabel, når man fisker, tømmer ålekassen eller lignende, hvor ben og dele af overkroppen er udsat for køligt vand. Neoprentykkelsen for modellerne på www.harald-nyborg.dk er 4 mm, og Abu Garcia waders kommer også med en praktisk og stor brystlomme, der gør det muligt at have grej, værktøj og lignende ved hånden, når man befinder sig i vandet. Med ordentlige waders behøver man altså ikke bekymre sig om at blive kold og våd, hvilket gør fiskeriet og lignende til en langt mere glædelig oplevelse. Hos Harald Nyborg kan du bestille waders med pakkeposten eller afhente i en af deres mange byggemarkeder.

Harald Nyborg har en kategori med billige produkter inden for marine og fiskeri

marine og fiskeri - Harald NyborgHarald Nyborg byder ind med en velassorteret kategori med artikler inden for fiskeri og marine, der bl.a. indeholder redningsveste og waders, som beskrevet i forrige afsnit, men hvor du også finder reb, tov, fortøjninger og fiskeriartikler til stærke priser. I kategorien med fiskeriudstyr har du mulighed for at finde fiskenet, wobler, en krabbefiskestang eller et almindeligt fiskestangsæt samt svivler med hægte. Lystfiskeri kan hurtigt gå hen at blive en dyr hobby, men hos Harald Nyborg har du altså mulighed for at spare lidt på basisprodukter til lystfiskeri. I kategorien med fortøjninger kan du vælge mellem brandmandshager, sjækeler, fortøjningsfjedre og andre typer af varer i galvaniseret stål og andre kvalitetsmaterialer. På harald-nyborg.dk finder du også en kategori med reb og tov, der byder på polyreb, skyggereb samt reb af sisal – alle sammen kvalitetsprodukter, så din knude kan holde til en stor belastning. Der kommer altid en situation, hvor man har brug for kraftigt reb!

Hvis du ikke har tid til at besøge din lokale Harald Nyborg, kan du også finde deres store udvalg online. Her finder du bl.a. artikler inden for marine og fiskeri som reb, fortøjninger, redningsveste og waders. Deres sortiment inden for marine og fiskeri udgør naturligvis kun en brøkdel af kædens komplette udvalg, som du naturligvis også har adgang til på www.harald-nyborg.dk.

Læs videre