Oplev Danmark på en gruppeferie. Ans Rejser tilbyder fantastiske ture i grupper til Mønsted Kalkgruber, Jesperhus Blomsterpark og mange andre idylliske perler, vi har her i DK.

Mønsted Kalkgruber med bureauet Ans Rejser

Mønsted Kalkgruber er en velbesøgt seværdighed midt i Jylland, der også er kendt for den historiske osteproduktion. Med en gruppetur til Mønsted Kalkgruber er hele forsamlingen garanteret en mindeværdig tur med det bedste, som området har at byde på. Læs mere om, hvorfor du skal vælge Ans Rejser, hvis I vil til Mønsted Kalkgruber. Det hele er beskrevet på ansrejser.dk. Der er inkluderet entre til selve kalkgruberne og kalkværket samt kaffe og medbragt kage. Grønhøj Kro, som er et velrenommeret spisested i egnen, byder jer velkommen med to retters middag. Rundvisningen foregår med en guide, der har forstand på det lokale område samt de traditioner og den historie, der relaterer sig til Mønsted Kalkgruber. Her er tale om det perfekte afbræk i hverdagen, hvor der er tænkt på det hele, så I får en uforglemmelig dag. Der bydes også på underholdning samt entre til Morten Korch Museet. Bestil en hyggelig tur til Mønsted Kalkgruber via www.ansrejser.dk.

Oplev Jesperhus Blomsterpark - Et eventyrligt vidunder

Hvis vi bevæger os lidt længere nord på imod øen Mors, finder vi en af de smukkeste parker i Danmark. Jesperhus Blomsterpark byder på eventyr og underholdning for hele Familien. De voksne kan betage de usammenlignelige blomsterbede, haver og springvand. På 8 hektar er det Nordeuropas største blomsterpark. Det store areal er mere overkommeligt med Jernhesten, som er et tog, der kører rundt i de smukke have. Der er også masser af underholdning for børnene inkl. forlystelser, og det er alt i alt en perfekt seværdighed for dem, som elsker planteriget og eventyr. Ans Rejser tilbyder ture til grupper. Rejs til Jesperhus Blomsterpark, og få morgenkaffe, kage, frokostbuffet m.m. med i prisen.

Tag med Ans Rejser til uforglemmelige Mønsted Kalkgruber eller Jesperhus Blomsterpark! Læs mere på www.ansrejser.dk.

Læs videre