Ønsker du en rejse for livet? Tag på rundrejse til Canada, New Zealand og Australien med dansk rejseleder og fuld forplejning. Der afholdes informationsmøder inden afrejse. Læs mere om ferierne på adventureholidays.dk.

Canada - Rejs til den vestlige del af landet

Canada er et smukt land med skøn natur, interessante byer og en kultur, der er meget præget af naboerne mod syd, men ikke desto mindre sin helt egen på mange måneder. Turen til Canada hos Adventure Holidays indeholder et spækket og gennemgribende program med destinationer som Vancouver, Telegraph Cove, Rocky Mountains, Calgary og meget mere. Rundrejsen foregår på vestsiden af Canada og giver en god kontrast mellem natur og by. Der er mange highlights på Canada rundrejsen fra www.adventureholidays.dk, og når du rejser med dette rejsebureau, så er der dansk rejseleder med. Der er tænkt på det hele inkl. forplejning. Du skal blot tænke på lommepengene! Det er 19 dage med natur og kulturperler på stribe og garanteret afgang i 2020. Læs mere om Canada og denne ferie rundt omkring Vestcanada online.

Ferier til New Zealand og Australien - Book på adventureholidays.dk

Rejs også til New Zealand med kort ophold i Australien med Adventure Holidays, som tager dig til kiwiernes land med stop i Sydney. Kom både til Nordøen og Sydøen i New Zealand, og oplev noget af den smukkeste natur i hele Verden. Det korte stopover i Sydney er en skøn kontrast til storslåede New Zealand med mulighed for at udforske denne unikke, kæmpe metropol, som er den største by i Australien. I New Zealand kommer der til at være besøg i Queenstown, Dunedin, Christchurch, Wellington og Auckland. Der bliver mulighed for at se på det rige dyreliv i New Zealand som sæler, søløver, pingviner og naturligvis kiwier. Bestil rundrejsen til Australien og New Zealand til år 2020 på adventureholidays.dk.

Adventure Holidays tilbyder rundrejser til hele Jorden med fokus på fuld forplejning, et spækket program og dansk rejseleder. Alle entreer og lignende er betalt! Læs mere om de forskellige rejser til lande som Canada, New Zealand og Australien via www.adventureholidays.dk.

Læs videre